17 Ocak 2012 Salı

A2 Ligi | Sezonun İlk Yenilgisi Manisa'dan; 1-2

A2 Takımımız, devre arası ve BAY geçtiğimiz hafta nedeniyle yaklaşık 20 gündür maç yapmıyordu. Bu ara, bugün oynanan Manisaspor maçıyla bitti. Muhammed'in golüyle ilk yarısını 1-0 önde kapadığımız maçta Manisaspor'a 1-2 mağlup olarak, Galatasaray'ın berabere kaldığı haftada puan farkını 3'e çıkarma fırsatını kullanamadık. Bu yenilgiyle bu sezonki ilk yenilgimizi de almış olduk.

Bu maç ile ilgili en sevindirici gelişme ise Ersan Gülüm'ün uzun süre sonra 45 dakika da olsa forma giymesiydi...

# Takım Maç Puan Averaj
1- BEŞİKTAŞ 13 maç 28 puan +17
2- Galatasaray 13 maç 28 puan +14
3- Bucaspor 14 maç 18 puan -1
4- Göztepe 13 maç 17 puan -4

Takımımız Gol Krallığı
Ali İhsan Şahin 5 gol
Burak Kaplan 5 gol
Kadir Arı 3 gol
Mehmet Akyüz 3 gol
Muhammed Demirci 3 gol
Atınç Nukan 2 gol
Erkut Şentürk 2 gol
Ömer Aslan 2 gol
Furkan İyde 1 gol
Julio Alves 1 gol
Ömer Faruk Özgen 1 gol

2 yorum:

darkbluesoul dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Ömer kardeşim selamlar,Maçı tesislerde seyrettim izlenimlerimi yazayım . Öncelikle maçı takip edenlerden başlayalım Milli Takımlardan Emre Aşık maçı izlemeye gelmişti.Pendiksporun iki antrenörüde vardı bizim oyunculardan birini izlemeye gelmişler ismini vermediler . A takımdan Ernst uzun süre takip etti maçı . hatta sohbet etme imkanı buldum. Umut Kaya , Ali Kucik tamamını izlediler . Hocayı göremedim ikinci devreyi Koch izledi. Ersan , Akyüz, Burak , Muhammet , Mertcan , Hasan Türk , Ümit Karaal , Güven Gürsoy , Sercan ilk 11 den hatırladıklarım . Ersan ilk devreyi oynadıktan sonra ikinci devrede bir süre oynamak istemiş 60 a kadar oynadı . Sonra yerine Caner girdi. Ersan çıktıktan sonra yedik golleri.Ersanı görmek sevindirici bir hayli iyi idi . Ersanla beraber tandemde Güven Gürsoy vardı ben beğendim Güveni müdahaleleri yerinde. Muhammet Enfes bir gol attı.

Bu arada maçtan sonra da oyuncularımızdan bir kaçı ile sohbet ettim . Bursa maçına gelen bi oyuncumuz tribunde futbolcularımıza küfür edip söven tiplerden dert yandı.

Şimdilik bu kadar hatırladıklarım

Saygılar

Mustafa Kaya