3 Aralık 2011 Cumartesi

Hentbol | Avrupa'da Buraya Kadar...; 29-29

İlk maçta alınan 12 farklık yenilgiden sonra işimizin zor olacağının farkındaydık ancak yine de ümidimizi kesmeden salonda yerimizi aldık. Sonuç istediğimiz gibi olmasa da güzel bir destek ile takımımızı yalnız bırakmadık.

Maça iyi başlayan taraf da bizdik ve takımımızın oyunu kısa süreliğine de olsa bizi umutlandırdı. Fark 4 sayıya çıktığında (8-4) turu geçebileceğimizi düşünmeye başlamıştık ancak biz hızlı hücum yapmaya çalışırken kaptırdığımız top ve yediğimiz golle rakip toparlandı ve farkı azalttı (8-7). Biz, onların serisine 4 golle karşılık verip tekrar umutlansak da (12-7), rakip de bizim serimize yeni bir seri ile karşılık verdi, önce eşitliği sağladı sonra da ilk yarıyı 14-15 önde kapattı.

İlk yarı bu skorla bitince ümitlerimiz doğal olarak azalmıştı ve rakip ikinci yarı bize hiç ümitlenme imkanı tanımadı. İkinci yarının ilk 10 dakikasında farkı 2 sayıdan (20-18, 24-22) öteye taşıyamadık, dolayısıyla umutlanamadık da. Tüm ikinci yarı boyunca ise farkı 3 sayıdan öteye taşıyamadık (27-24). Rakip son dakikaya kadar oyun disiplininden de kopmayınca sahadan 29-29'luk beraberlikle ayrıldık ve Avrupa Kupaları'ndaki mücadelemize son noktayı koyduk.

İlk maçtaki farktan ötürü takımımızın panik halinde olması ve farkı bir an evvel açmaya çalışması, takımın her zamanki oyununu oynayamamasını sağladı.

Bu arada formasında birçok reklam bulunan rakibin İstanbul'a taraftarla birlikte geldiğini de belirtelim...

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2011/12 - Avrupa'da Hentbol Takımımız

Hiç yorum yok: