7 Aralık 2011 Çarşamba

14.Hafta | Manisaspor - BEŞİKTAŞ

Manisaspor - BEŞİKTAŞ
Tarih: 8 Aralık 2011
Saat: 20:30
Stad: Manisa 19 Mayıs
Hakem: Bülent Yıldırım

Geçen sezon Manisaspor ile Manisa'da ilk karşılaşmamız bir kupa maçıydı ve o maçta yeni transferlerimizle ilgili büyük bir heyecan vardı. Aşağıdaki gibi güzel tablolar da çıkmıştı ortaya ve kazanmayı başarmıştık. İkinci karşılaşma ise golsüz beraberlikle sona ermiş ve o maç sonunda Schuster istifa etmişti.

Bu sezon ise Manisa'ya kritik bir lig maçı için gidiyoruz. Rakibimiz son 9 lig maçında yenilmedi ve bu süreçte 6 galibiyet 3 beraberlik aldı. Son 7 lig maçında ise kalesinde sadece 1 gol gördü. Bu sezonun şu ana kadar ki flaş ekiplerinden biri oldukları kesin.

Bizim en büyük handikapımız ise yorgunluk. Yoğun maç temposunun tam ortasındayız. 4 maçı geride bıraktık ancak bu maç ve akabinde oynanacak 4 maçımız daha var. Bu süreçte her zaman kazanmayı bekleyemeyiz ancak diğer yandan kazanırsak elde edeceğimiz avantaj da çok ilgi çekici. İşimiz gerçekten zor...

Quaresma'nın sahaya döndüğü, takımdaki havanın çok iyi olduğu bu dönemde, kötü futbol oynayarak, gerekirse 90 dakika baskı yiyerek alınacak 1 farklı galibiyete bile tavız... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım Perşembe günü ligde 11.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 10 maçın 6'sını biz, 2'sini Manisaspor kazandı, 2 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 19 gole, Manisaspor 9 gol ile cevap verdi.

* Bundan önce Manisa'da oynanan 5 lig maçının 2'sini biz, 2'sini Manisaspor kazandı, 1 maç ise berabere sonuçlandı. İstanbul'daki maçlarda attığımız toplam 4 gole, Manisaspor 3 gol ile cevap verdi

* Bu maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın geçen sezon yönettiği 3 maçın 2'sini kazandık, 1'inde ise berabere kaldık. Bülent Yıldırım, bu sezon ise hiç bir maçımızı yönetmedi.
TK Yarı Final 1.Maçı: BEŞİKTAŞ 3:0 Gaziantepspor
23.Hafta: Antalyaspor 0:2 BEŞİKTAŞ
11.Hafta: BEŞİKTAŞ 1:1 Kasımpaşa

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Manisaspor - 2011/12 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2011/12

2 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Çok zor geçecek, çok zor... Ama 6-4 alırız Ömerim...

Ömer dedi ki...

6-4 biraz yüksek skor olmamış mı abi :)