24 Kasım 2011 Perşembe

TBL 7.Hafta | Aliağa Petkim - BEŞİKTAŞ

Aliağa Petkim - BEŞİKTAŞ
Tarih: 25 Kasım 2011
Saat: 18:00
Salon: Enka
TV: Lig TV 3

Geçen hafta Erdemirspor'a sürpriz şekilde yenilerek Aliağa Petkim karşısına 6'da 6 ile çıkma şansını kaybettik ve Erdemirspor yenilgisi bu maçı 'kazanılması gereken' bir maç haline getirdi. Takımın Aliağa Petkim'e de kaybetmesi ilk 5 haftadaki zorlu maçları kayıpsız geçmemizin bir nebze olsun anlamını yitirmesine neden olacak. Bu açıdan kritik bir maça çıkacağız Cuma günü.

Erdemirspor maçında olduğu gibi maçın favorisi kağıt üzerinde biz gözüksek de, son 2 sezondur Aliağa Petkim deplasmanlarının bizim adımıza iyi geçmediğini unutmamak lazım. Son 2 sezonda 97-86 ve 98-74'lük iki yenilgi aldık bu deplasmanda. Aliağa Petkim'in son 2 sezonda bize 97-98 sayı atmasını, bizim son dönemde daha da ortaya çıkan savunma problemlerimizle birleştirince ortaya karamsar bir tablo da çıkmıyor değil. Bu arada Aliağa Petkim'in coach'unun eski coach'umuz Burak Bıyıktay olduğunu da hatırlatalım.

İki takımın da savunmadan çok hücumu düşünmesi sonucunda skorun 90, hatta 100'leri bulması ve çok basit savunma hatalarının yapılması muhtemel bu maçı daha iyi şut yüzdesi tutturan takımın kazanacağı aşikar. İşte bu maçı biz kazanarak, Erdemirspor maçından sonra yeni bir seriye başlayabiliriz umarız... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2011/12

Hiç yorum yok: