22 Kasım 2011 Salı

EuroChallenge 3.Hafta | BEŞİKTAŞ - BG Göttingen

BEŞİKTAŞ - BG Göttingen
Tarih: 22 Kasım 2011
Saat: 20:00
Salon: Akatlar Arena
TV: TRT Haber

Geçen sezon BG Göttingen ile deplasmanda oynadığımız maçta yaşanan rezillikleri unutmadan, bu sezon aynı takım ile tekrar aynı gruba düştük. Geçen sezon Almanya'da oynanan ilk maçın son dakikasında yaşanan skorbord rezaleti yüzünden hakkımız olan maç tekrarlanmıştı ve tekrar maçını da kaybetmiştik. BG Göttigen de o galibiyetin yardımıyla gruptan çıkmış ve son 16'ya kalmıştı. Daha sonra son 16'daki grubu da geçip çeyrek final oynadılar.

Bu sezon ise durumları çok farklı. İlk maçta Armia'ya deplasmanda 82-76 mağlup olduktan sonra geçen hafta büyük bir şok yaşadılar. İlk maçta deplasmanda 58-86 mağlup ettiğimiz Hollanda ekibi ZZ Leiden, BG Göttigen'i Almanya'da 71-80 mağlup etti. Özellikle ZZ Leiden yenilgisi BG Göttingen'in bu sezon ne kadar güç kaybettiğinin bir göstergesi olabilir. Bu arada BG Göttigen'in 2010 yılı EuroChallenge şampiyonu olduğunu da belirtelim.

Bizim 10 maçlık galibiyet serimiz ise Cumartesi günü son buldu. Semih Erden'in geçen haftaiçinde takım içinde yarattığı karmaşa takımın motivasyonunu bozmuşa benziyor. Bunun üzerine hücumda da istediklerimizi yapamayınca Erdemirspor yenilgisi kaçınılmaz oldu. Şimdi yeni bir seri için BG Göttigen'i yenmeyi istiyoruz...

3'te 3 ve geçen sezonun rövanşı için SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2011/12 - Avrupa'da Erkek Basketbol Takımımız

Hiç yorum yok: