8 Kasım 2011 Salı

EuroChallenge 1.Hafta | ZZ Leiden - BEŞİKTAŞ

ZZ Leiden - BEŞİKTAŞ
Tarih: 9 Kasım 2011
Saat: 21:00
Salon: Vijf Meihal

Takım uyumunun sağlanamadığı, Semih'i oynatamadığımız ve Deron başta olmak üzere yabancı oyuncularımızdan bu denli verim alamadığımız Dexia Mons maçları sonrası Eurocup'a veda edip EuroChallenge yolunda bulduk kendimizi. O günden bugüne kadar takımda çok şey değişti. Kupada 3'te 3, ligde ise 4'te 4 yaparak geldik bugüne ve Pazar günü kazanılan derbi takımın özgüvenini tavana çıkardı.

Ancak son 1 ayda yaşananlar ne kadar güzel olursa olsun insanın içi acıyor EuroChallenge'ta mücadele edeceğimizi düşündükçe. Her ne kadar Avrupa Kupaları'nda yer alacak olmak ne olursa olsun güzel olsa da, yarıştığımız kulvarın -özellikle ezeli rakiplerimiz Euroleague'deyken- en az Eurocup olması gerekiyordu. Ancak geçmişle yaşayamayız ve Dexia Mons mağlubiyetinde kalamayız tabii ki. Bu yüzden Avrupa Kupaları'nda mücadelemiz kıtanın en prestijsiz kupasında devam edecekse dahi bu maçlara iyi konsantre olmalıyız.

İlk rakip Hollanda ekibi ZZ Leiden. Maçın favorisi biziz ve bizim için hazırlık maçı kıvamında geçmesi beklenen ve gereken bu maçtan galip ayrılmamız şart...
SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2011/12 - Avrupa'da Erkek Basketbol Takımımız

Hiç yorum yok: