21 Kasım 2011 Pazartesi

Can Yakan Golsüzlük; 0-0

- Bu derbi Galatasaray'ın evsahipliğinde oynansa ve Galatasaray baskı kuran taraf olsa ilk yarı en az 2-0 biterdi. Genelde Galatasaray'a karşı olan şanssızlığımız yine baş gösterdi ve biz iyi oynadığımız, bol pozisyona girdiğimiz ilk yarıda golü bulamadık. İkinci yarıda da iyi pozisyonlar bulduk ama maçı kazandıracak o golü bulamadık.

- İki derbide de mağlup olmamak güzel ancak birini 88.dakikada yenilen golle galip kapatamamak, diğerinde ise oyunun 70 dakikasında rakibe üstünlük kurup gerekli golü bulamamak can yakıcı.

- Yeni Açık tarafındaki kalenin sağ direği 2 derbide de canımızı yaktı. Alex'in golünde top şans eseri Alex'in önüne düştü. Bugün ise Almeida'nın şutu direkten dönüp Muslera'nın kucağına gitti...

- Cüneyt Çakır'ın daha önceki BEŞİKTAŞ-Galatasaray maçlarında yaptığı hataları maç öncesinde yazmıştım. Bu hatalara bir yenisi daha eklendi. Bundan 1 yıl önce ASY'nde oynanan maçta Nobre'nin bariz golünü yiyen Cüneyt Çakır, bu maçta da 1 golümüzü saymadı. Her Galatasaray maçında bariz hatalarla öne çıkan Cüneyt Çakır, isterse Dünya Kupası finali yönetsin, şu maçlardaki hataları nedeniyle hiç bir zaman 'art niyetli' etiketinden kurtulamayacak benim için.

- Deplasmanda derbi maçına çıkan takımların 1 puan için oynadıklarını daha önce görmüşüzdür. Ancak bu denli oyunu soğutan bir büyük takım görmemişizdir. Muslera 60.dakikadan itibaren oyunu soğutmak için elinden geleni yaptı ancak maçı kartsız tamamladı. Eboue, Kazım ve diğerleri de önemli roller oynadılar zaman çalınmasında.

- Necip'in sakatlığı çok üzdü. Dinamikliğiyle bizim maçı lehimize çevirmemiz açısından çok yararlı olabilecekken sahada sadece 7 dakika kalabilmesi günün şanssızlığıydı.

- Van için yapılan bir kampanya daha başarıyla tamamlandı. Tüm duyarlı BEŞİKTAŞ taraftarına tebrikler. Bu kampanyanın Van'da ses bulması ve o insanların yüzlerini güldürebilmek her şeye değer.... (LİNK)

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Galatasaray - Derbiler 2011/12 - 2011/12 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2011/12

Hiç yorum yok: