30 Ekim 2011 Pazar

9.Hafta | BEŞİKTAŞ - Sivasspor

BEŞİKTAŞ - Sivasspor
Tarih: 30 Ekim 2011
Saat: 19:00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Kuddusi Müftüoğlu

Son dakikalarda yenilen golle 2 puan kaybettiğimiz derbi maçına fazla üzülmeye bile imkan tanımıyor yoğun maç temposu. İnönü'de yeni bir lig maçına çıkıyoruz ve bu kez puan kaybına tahammülümüz yok.

Rakip ise son maçlarda inişli çıkışı bir grafik çizen ancak son kazandığı Mersin İdman Yurdu ile bir anda 6-7 sıra yukarı çıkmış Sivasspor. Rakibin İnönü'de bize ters geldiğini ve Sivasspor'u tarihimizde İnönü'de ilk kez geçen sezon yenebildiğimizi de belirtelim. İki takımın evlerinde oynadıkları maçlarda konuk takımlara karşı, karşılaştıkları 5.sezona kadar galibiyetleri yoktu. Bu seriler geçen sezon bozuldu.

Bizim için pek de iyi geçmeyen Ekim ayını galibiyetle bitirmek ve Dinamo Kiev karşısına nispeten moralli ıkabilmek için SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım Pazar günü ligde 12.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 12 maçın 5'ini biz, 4'ünü Sivasspor kazandı, 3 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 14 gole, Sivasspor 12 gol ile cevap verdi.

* Bundan önce İstanbul'da oynanan 6 lig maçının 1'ini biz, 3'ünü Sivasspor kazandı, 2 maç ise berabere sonuçlandı. İstanbul'daki maçlarda attığımız toplam 6 gole, Sivasspor 8 gol ile cevap verdi.

* Bu maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nun geçen sezon yönettiği 1 maçta mağlup olduk, 1 maçta ise berabere kaldık.
TK Yarı Final 2.Maçı: Gaziantepspor 2:2 BEŞİKTAŞ
7.Hafta: Trabzonspor 1:0 BEŞİKTAŞ

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Sivasspor - 2011/12 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2011/12

Hiç yorum yok: