30 Eylül 2011 Cuma

Hentbol 1.Hafta | BEŞİKTAŞ - İzmir BŞB

BEŞİKTAŞ - İzmir BŞB
Tarih: 1 Ekim 2011
Saat: 15:00
Salon: Esenler Hakkı Başar
TV: Ntvspor

Ntvspor'un Hentbol Süper Ligleri'ne el attığını ve canlı yayınlarla hentbola katkıda bulunacağını duyduğumuzda çok sevindik. Sonuçta bu ülkede hentbolun gelişmesi için hentbolun reklamının yapılması ve insanların beğenisine sunulması şarttı. Bunun kolay yollarından biri ıse canlı yayınlarla insanları hentbolla buluşturmaktı.

Ancak atılan bu güzel somut adımın bir noktada BEŞİKTAŞ'ımıza zarar vereceğini hiç düşünmemiştik. Naklen yayın hakkını satın alan Ntvspor'un ilk hafta oynanacak olan BEŞİKTAŞ - İzmir BŞB maçının Süleyman Seba Spor Salonu'nda değil de, adını daha önce hiç duymadığımız bir spor kompleksi'nde oynatılmasını istemesiyle işin rengi değişti.

Basketbol ve voleybol takımlarının Akatlar'a, futbol takımının tesislerinin Ümraniye'ye taşınmasıyla semtte tek başına kalmasına rağmen kendisine her zaman destekçi bulan Hentbol Takımımız, Ntvspor'un isteği nedeniyle semtten koparılmak zorunda bırakıldı.

Kısacası naklen yayın müjdesi 1 sevindirdiyse, takımın naklen yayınlanacak maçları semt dışında oynayacak olması 10 üzdü. Hentbol Ligi'ne anlam katabilecek bir olay, tüm tadımızı kaçırmış oldu. Emeği geçenlere teşekkürler...

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2011/12

Hiç yorum yok: