24 Eylül 2011 Cumartesi

Hazırlık Maçı | BEŞİKTAŞ 90-96 Triumph Lyubertsy


Sezon açılışı kıvamındaki maçta Rus ekibi Triumph Lyubertsy ile karşılaşan Erkek Basketbol Takımımız, 2 uzatmaya giden maçta rakibine 90-96 mağlup oldu.

Deron Williams'ın ilk kez taraftarımızın huzuruna çıktığı maçta özellikle ilk periyotta (20-28) savunmada hiç bir varlık gösterememiş olmamız düşündürücüydü. Her ne kadar savunmada ilerleyen dakikalarda daha etkili olsak da, bu konuda lige ve uzun maratona hazır olduğumuz söylenemez. Hücumda nispeten daha rahat oynayan Takımımızın, savunmadaki eksiklerini bir an evvel gidermesi gerekiyor.

Maç boyunca doğal olarak ilgi odağı Deron Williams oldu. Deron Williams maçı 13 sayı ile tamamlarken, bazı asistleri de ilgi çekiciydi. Ersin Dağlı ise ürettiği 23 sayı ile takımımızın en skorer oyuncusu oldu. Ersin'i 17 sayı atan Serhat Çetin izledi.

Savunmada yaşanan problemler nedeniyle Salı günkü Eurocup ön elemesi öncesi akıllarda soru işareti bırakan Takımımızın, bu eksiklerini giderdiğinde zirveye oynayabilecek kapasitede olduğu ise bu maçta bir kez daha görüldü.

Maçı yaklaşık 1000 kadar taraftarımız izledi...

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2011/12

Hiç yorum yok: