5 Mayıs 2011 Perşembe

TBL 30.Hafta | Mersin BŞB - BEŞİKTAŞ

Mersin BŞB - BEŞİKTAŞ
Tarih: 6 Mayıs 2011
Saat: 17:00
Salon: Edip Buran

Normal sezonun son haftası öncesi sıralamadaki yerimiz garanti olarak çıkıyoruz bu maça. Son haftalarda aldığımız yenilgilerle gerilediğimiz altıncılıkta kalacağımız artık kesin. Play-off çeyrek finalindeki rakibimiz ise daha belli değil. Olasılıklar ise iki tane; Galatasaray veya Banvit.

Sezonu üçüncü durumda bitiren takım rakibimiz olacak. Lig, şu an bitse rakibimiz Banvit olacak, ancak bu konuda birkaç önemli ayrıntı var. Şu an ikinci durumda bulunan Galatasaray son hafta maçını kazanırsa yedinci Olin Edirne ile eşleşecek ve o seriye 1-0 yenik başlayacak. Eğer son hafta maçını kaybedip, Banvit de kazanırsa üçüncülüğe gerileyecek ve bu kez seriye 1-0 önde başlayacağı biz ile eşleşecek. Yarı final yolunda Galatasaray'ın bizim bulunduğumuz yolu seçmesi daha mantıklı gözükse de, bu kez de olası yarı final eşleşmesinde ligi üçüncü tamamladıkları için saha avantajını Banvit'e kaptırmaları söz konusu. Dolayısıyla, Galatasaray'ın bu hafta ne yapacağı, nasıl bir strateji belirleyeceği biz, Banvit ve Olin Edirne için de belirleyici olacak.

Ligde durum bu olunca, bizim formalite icabı oynayacağımız Mersin BŞB maçının da bir önemi kalmadı. Ligde kalmayı garantilemiş Mersin BŞB ve altıncılığı garanti bizim karşılaşacağımız maç bu yüzden Cuma günü 17:00 gibi tuhaf bir saatte oynanacak...

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11 - 15.Hafta // BEŞİKTAŞ 91-71 Mersin BŞB

Hiç yorum yok: