26 Nisan 2011 Salı

Rakipler Sağolsun... 1-1

Puan durumundan habersiz biri bu maçı izlese bu maçın Konyaspor için ölüm kalım maçı olduğunu sanabilirdi. Gol sevincini abarttılar, şampiyon olacaklarmış gibi. Hakemin her kararında gereksizce isyan ettiler, sanki kazansalar küme düşmeyeceklermiş gibi. Hadi dedik, kendi piyasalarını yapmaya çalışıyorlar, olur böyle arada ama ya Mehmet Sedef? Bir taç atışı kararı yüzünden yan hakemin üzerine yürümesi, pozisyon başka bir oyuncu ile Fernandes arasındayken Fernandes'e dayılanması, her hakem kararında isyan edenlerin başında olması anlaşılacak gibi değildi. Her eski futbolcumuz gibi, onun da başarılı olmasını isterken onun bu çirkin davranışları bizi de çıldırttı sonunda.

Maç için ise söylenebilecek çok bir şey yok. Gaziantepspor maçındaki gibi rakip defans oyuncularının bir katkısı olmasa golü zor bulurduk. Ancak Quaresma penaltıyı gerçekten çok iyi kullandı. Gol sevinci de çok güzeldi (armayı öpmesi). 7 maçtır evinde gol atamayan Konyaspor'u da sevindirmeyi ihmal etmedik tabii arada. Quaresma-Nihat kavgası için ne söylenebilir, bilemiyorum. Quaresma'nın zaman zaman bencil oynadığını biliyoruz ama Nihat'a biz BEŞİKTAŞ çocuğu olduğu için sahip çıktıkca, onun bu tür tuhaf davranışlar sergilemesini anlayamıyoruz.

Son iki haftada 4 puan kaybı yapmasaydık, şu an dördüncülük şansımız devam ediyor olacaktı ve beşincilik yolunda da avantaj sağlayacaktık. Ancak bu iki beraberlikle artık dördüncülük yarışından iyice koptuk ve tek hedef artık kupayı kazanmak...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Konyaspor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

Hiç yorum yok: