16 Nisan 2011 Cumartesi

Kalp Kırıcı Beraberlik; 2-2

İmkansızlıklar nedeniyle takımı en son Kayserispor maçında izleyebilmiş, o tarihten sonra oynanan maçların ise sadece gollerini görebilmiştim. Dolayısıyla, BEŞİKTAŞ'a özlem büyüktü. Dünkü maçın ise 10-45.dakikalar arasını izleme ve ilk golümüzü görme şansına sahip oldum. Maçın 35 dakikasını izlemek ve ilk yarıyı önde kapamamız bulunduğum mekanı yine imkansızlıklar nedeniyle terkederken mutlu olmamı sağlamıştı. Ancak bu mutluluk maç sonunda telefonla sonucu öğrenmeme kadar sürdü.

Her ne kadar nispeten önemini kaybetmiş maçlar oynuyor olsak da, İnönü'de taraftarın önüne yaklaşık 1 ay sonra çıkmış takımın maçın 2-0'dan 2-2'ye getirilmesine izin vermemesi gerekiyordu. Gaziantepspor kupa maçının ve Kasımpaşa lig maçının kazanılmasından sonra oluşan güzel havanın devamı için hem de 2-0 yakalanmışken 3 puanı almak gerekiyordu. Ancak takım, taraftarı yine ters köşeye yatırdı ve 2-0'dan sonra 1 puana razı olarak hepimizi üzdü.

Bu puan kaybıyla birlikte dördüncülük hesapları da şimdilik tekrar rafa kalktı ve gözler iyice haftaiçi oynanacak kupa maçına çevrildi...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Gençlerbirliği - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

Hiç yorum yok: