10 Nisan 2011 Pazar

28.Hafta | Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ

Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ
Tarih: 11 Nisan 2011
Saat: 20:00
Stad: RTE
Hakem: Hüseyin Göçek

İlk yarıda İnönü'de oynanan maçta kaybedilen iki puan çok acı vermişti bana. Bunun sebebi son dakikada penaltı kaçırarak iki puanı kendi elimizle itmemizdi. O maçtan bu maça kadar çok şey değişti ve artık takımın ilk hedefi Türkiye Kupası'nı kazanabilmek. Her ne kadar kalan 7 haftada dördüncü Gaziantepspor ile, hele de İnönü'de onlarla oynayacağımız bir maç varken, aramızdaki 7 puanlık fark kapanabilecek bir fark olsa da, artık herkesin gözü kupada.

Kupa maçının vermiş olduğunu düşündüğüm konsantrasyon eksikliği yüzünden Sivasspor'a geçen hafta deplasmanda yenildik. Kasımpaşa maçına ise Gaziantepspor'u 3-0 gibi net bir skorla yenmiş olmanın rahatlığıyla çıkacağız. Bir nevi, üzerimizdeki stres ve kafamızdaki soru işaretleri rafa kalkmış olacak. Bu yüzden takımdan daha rahat ve pozitif bir futbol bekliyorum bu maçta.

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım Pazartesi günü ligde 18.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 17 maçın 12'sini biz kazandık, 5 maç ise beraberlik ile sona erdi. Kasımpaşa, ligde bizi daha önce hiç mağlup edemedi. Attığımız toplam 34 gole ise 9 gol ile cevap verdiler.

* Bu sezon Pazartesi günü oynadığımız 3 lig maçında 1 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldık. Bu maçlarda 3 gol atıp, 2 gol yedik. Kasımpaşa ile ilk yarıda oynadığımız maç da Pazartesi günü oynanmıştı.

* Bu maçın hakemi Hüseyin Göçek, bu sezon hiç bir maçımızı yönetmedi.

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Kasımpaşa - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11 - 11.hafta / BEŞİKTAŞ 1-1 Kasımpaşa

Hiç yorum yok: