13 Mart 2011 Pazar

TK Yarı Final | BEŞİKTAŞ - Tarsus Belediyesi

BEŞİKTAŞ - Tarsus Belediyesi
Tarih: 13 Mart 2011
Saat: 17:30
Salon: Karataş Şahinbey
TV: Sports TV

Son zamanda sık sık maç içerisindeki keskin iniş çıkışlarımızdan bahsetmiştik. Pazar günü yarı finalde Tarsus Belediyesi karşılaşacağımız belli olunca, akla ister istemez aynı tür bir iniş çıkış yaşadğımız Akatlar'daki maç geldi. İlk yarısını 9 sayı önde kapadığımız maçın üçüncü periyotunda rakibin serisine bir önlem alamamış ve son periyota beraberlikle girip, daha sonra maçı kaybetmiştik. 25.dakikada 11 sayı farkla önde olduğumuz bir maçı 4 sayı farkla kaybederek kabullenilmesi zor bir yenilgi almıştık.

Tarsus Belediyesi ile o maçın rövanşını gelecek hafta Tarsus'ta yapıp, normal sezona nokta koyacakken iki takımın çeyrek finali kayıpsız geçmesiyle öncelikle Gaziantep'te karşılaşmak durumunda kaldık. Akatlar'daki yenilgi ve Pazar günkü maç arasında takımın bu iniş çıkışlarına bir çare bulamadığımızı gördük. Samsun Basket maçında nispeten tolere edilen bu inişler çıkışlar, bu maçta da devam ederse bu sefer turu geçemeyebiliriz, bunu da bilmek lazım.

Bunu iyi idrak ederek, farklı galipsek dahi oyun konsantrasyonunu kaybetmeden oynamalıyız 40 dakika boyunca. Final yolu ancak bu şekilde açılabilir. İnşallah Pazar akşamı, Erkek Takımımızda olduğu gibi bir kupa hayaliyle, final yazısını yazıyor oluruz... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11 - Bayanlar Türkiye Kupası Tarihimiz

Hiç yorum yok: