5 Mart 2011 Cumartesi

İstanbul'da İlk Yenilgi... 25-26

Hentbol Takımımız, bu sezon Dikilitaş'ta ilk kez yenildi. 3 değişik kupada toplam 14 maça (3 EHF Kupası, 3 Türkiye Kupası, 8 Süper Lig) çıkmıştık bugüne kadar. Bugün oynadığımız Ankara BŞB maçı 15.maçımızdı ve ilk mağlubiyetimizi bugün aldık.

Maçı izleme imkanım olmadığı için bu yenilginin sebebini bilmiyorum ancak aklıma ilk gelen takımın Avrupa Kupası'ndaki mücadeleden sonra lige konsantre olamamış olabileceği veya kadromuzda bir çok eksik olma ihtimali geldi.

Yaklaşık 3 hafta önce, Türkiye Kupası yarı final 1.maçında 35-24 gibi bir skorla mağlup ettiğimiz Ankara BŞB'ne, bugün ilk yarısını 16-12 kapattığımız maçta 25-26 mağlup olmanın illaki bir açıklaması vardır. Canları sağolsun oyuncularımızın. Biz onların iyi günlerinde neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz.

Liderlik devam ediyor, bizim de takımımıza olan güvenimiz hala tam...

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2010/11

2 yorum:

stalker dedi ki...

hakemler çok kötüydü. ilk kez hentbol izleyen biri bile iki takıma karşı nasıl farklı standartlar uygulandığını hemen anlardı.

takım şanssızdı. 5 tane yedi metre atışından sadece bir gol çıkarabildik. inanılmaz karşı karşıya pozisyonlar kaçtı ki biri son saniyedeydi. çok basit hatalar yaptık, olmayacak topları kaptırdık. 22-18 öndeyken maç 23-26'ya döndü. rakip müthiş konsantreydi. beşiktaş'ı yenme fırsatı bulunca oyunu bırakmadılar.

taraftar... iki elin parmak sayısını bulmadı sayımız. rakip oyuncular tribüne el kol hareketi çektiler. tepki verince polis bize posta koydu. sayımız fazla olsaydı eminim maçı çevirir, ağızlarının payını verirdik. zira örnekleri fazladır.

hepsi üst üste gelince nazar boncuğu kıvamında bir mağlubiyet aldık. canları sağolsun.

Ömer dedi ki...

Olabilecekler senaryolardan biri olarak hakemler geçmişti aklımdan ama bilgi sahibi olmadan önyargılı yaklaşmak istememiştim. Meğer hakemler katletmiş maçı, üstüne de şanssızlıklar gelince mağlup olmuşuz.

Muhtemelen ligde ikinci olmalarına rağmen kupada güle oynaya mağlup etmemizi kaldıramadı bunlar. Yarı final 2.maçında ve play-off'ta alırız akıllarını başlarından.