29 Mart 2011 Salı

Dağıldık... 4-1

A2 Takımımız, bir süredir iyi bir gidiyordu ligde ve bu iyi gidişat sonunda liderle puan farkını 2'ye kadar indirmiştik. Ancak bugün Bursaspor deplasmanında alınan farklı yenilgi ile tüm güzel gidişat kötü bir darbe yemiş oldu. Maçı 4-1 kaybederken, tek golümüzü Kemal Akbaba kaydetti.

Bu yenilgi ile A2 Takımımız da diğer takımlarımıza uymuş oldu. Bir çok ayrı branşta hayalkırıklıkları yaşayıp duruyoruz bir süredir, sonumuz hayrolsun...

# Takım Maç Puan Averaj
1- Turgutluspor 31 maç 65 puan +22
2- Galatasaray 29 maç 60 puan +36
3- BEŞİKTAŞ 31 maç 60 puan +13
4- Kasımpaşa 31 maç 58 puan +22

Takımımız Gol Krallığı
Ali Küçik 9 gol
Kemal Akbaba 8 gol
Caner Turp 3 gol
Hasan Türk 3 gol
Kadir Arı 3 gol
Ömer Faruk Özgen 3 gol
Semih Beyaz 3 gol
Volkan Ekici 3 gol
Atınç Nukan 2 gol
Furkan Şeker 2 gol
Samet Bülbül 2 gol
Cumali Bişi 1 gol
Emir Alagöz 1 gol
Güven Gürsoy 1 gol
Mertcan Demirer 1 gol
Rıdvan Şimşek 1 gol

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu maçı vakıfköyde canlı izledim.Pozisyon sayısı ve topa hakimiyet olarak üstün olan taraftık.10. dakikada bir penaltı kaçırdık, onların ikinci golünde de kalecimiz topu elinden kaçırdı.Zaten kaleci her zaman ki kalecimiz umut ve onun yedeği de değildi.3-1 e getirdikten sonra stoperimiz atınç forvete geçti, kaçırdığımız bir pozisyon sonrası uzatmalarda 4-1 oldu maç.Kadromuz sonradan giren kemal dışın bursasporlulardan 2 yaş küçük oyunculardan oluşuyordu ve kaptan oğuz ceylan yedeklerde(hafif sakat), kilit oyunulardan furkan şeker ve emir alagöz kadroda yoktu.Son maçlarda hücum hattını kadir ve erkut u-17 milli takımındaydı.Bursalı taraftarların da desteği vardı.O yüzden skora pek takılmamak lazım.Oyuncularımız kalite olarak onlardan daha iyiler.Bursa geçen yılki a2 takımını korurken bizim ali kuçik,erkan kaş,sezer özmen,samet bülbül gibi önemli oyunclarımız profesyonel takımlara kiralandı.

Ömer dedi ki...

Bu bilgiler için çok teşekkürler. Çok güzel bir bilgilendirme olmuş. Bu kadar net bilgileri her zaman elde edemiyoruz takımla ilgili.

Aslında bende de hata var. A2'nin amacı oyuncu yetiştirmekten, bir süre sonra kendimi kaybedip skor bazlı başlık atıyorum. Halbuki maçın iç yüzünde öyle dağılmış bir durum söz konusu değilmiş. Bundan sonra daha dikkatli olurum ben de artık.

Tekrar teşekkürler bilgiler için.