10 Mart 2011 Perşembe

Arkanda Taraftarın Gücü - 25 Mayıs 2003'ten Bir Kare

Bir önceki yazıda son 10 sezonun İnönü'deki lig maçları istatistiklerini yazmışken, akabinde bu fotoğrafı kullanmak ve o sezonu hatırlamak güzel olur sanki.

2002/2003 sezonunda İnönü'de oynadığı 16 lig maçında 13 galibiyet 3 beraberlik alan takımımız, bilindiği üzere İnönü'deki son maçında ise 25 Mayıs 2003 tarihinde Galatasaray'ı ağırladı. Sergen attı, 3 puan kazanıldı ve o sezonu İnönü'de 17 maçta toplanan 45 puanın yardımıyla şampiyon tamamladık.

Bu fotoğraf da o günden kalma. İlk 11'imiz maç öncesi seremonide. Arkada tıklım tıklım dolu bir kapalı tribün ve yukarıda bir kısmı gözüken pankart; ''100 yıllık temel taşı, milyonların göz bebeği...''

Fotoğraf Haziran-Temmuz 2003 tarihli BEŞİKTAŞ dergisi'nden. Ben uzun süre sonra denk geldim. Görür görmez taratıp, blogda paylaşmak geldi aklıma. Kısmet bugüneymiş. İki direk arası kapalı zamanları, şampiyonluk heyecanı ve kapalı'nın tepesinde bir kısmı gözüken pankartla müthiş bir fotoğraf çıkmış ortaya bana kalırsa.

En kısa sürede 100.yılvari bir rüya sezon daha yaşamamız umuduyla...

4 yorum:

Şairler Parkı dedi ki...

Forma harika, kadro harika, kapalı başlı başına efsane.

O günkü kalabalık gibi görmedim sanırım bir daha. Anormal bir kalabalık vardı. Kapalı locasız ne de güzel.

Ege

Ömer dedi ki...

Herkes kalabalıkla ilgili senin söylediğini söylüyor. Normal değilmiş tribün, ki az çok gözüküyor zaten fotoğraftan da.

Müthiş fotoğraf, müthiş.

Şairler Parkı dedi ki...

Bu maçla ilgili yeni açık fotoları da var bende. Bloga koydum sanıyordum, bakındım, bulamadım. Koydum diye anımsıyorum ama. Her neyse koyarız yine.

Yeni açığı görünce anlıyor insan insan yığınını.

Ege

Ömer dedi ki...

Bulursan linkini, bulamazsan fotoğrafların kendisini rica ediyoruz o zaman senden :)