25 Şubat 2011 Cuma

EHF Kupası 4.Tur 2.Maçı | BEŞİKTAŞ - TBV Lemgo

BEŞİKTAŞ - TBV Lemgo
Tarih: 26 Şubat 2011
Saat: 19:00
Salon: Süleyman Seba
TV: BJK Tv

Resmi sitemiz, en kritik hentbol maçımızla bile sadece salon-saat-tarih bilgilerini verecek kadar ilgilendiği için bu tür karşılaşmalar öncesi en güzeli rakip takımın web sitesini ziyaret etmek oluyor.

Bu maçtan önce de bunu yaptım ve karşıma hem yukarıdaki fotoğraf, hem de bizimle ilgili güzel bir açıklama çıktı. İkinci maç öncesi girilen web sitelerine haberde '27-25 gibi az bir farkla çıkılacak maçı sadece 500 taraftar izleyecek olmasına rağmen ortam baya gürültülü olacak' yazılmış. Oyuncularına ve ülkelerindeki hentbol ekolüne güvenen Almanların en çok çekindiği faktör bu maçta yaratılacak sıcak atmosfer olacakmış gibi gözüküyor. Buradan da anlıyoruz ki, takım kadar taraftar da önemli rol oynayacak Cumartesi akşamı. Tribündekilerin takımla birlikte hücum edip, savunma yapması ve onlar kadar efor sarfetmesi gerekecek.

Dolu bir tribün önünde, oyuncularımız da taraftarımızdan aldığı güçle daha arzulu ve hırslı olacaktır. 2 sayılık farkın avantajını da kullanarak, bu turu geçmemiz yakışır bizlere. Çeyrek Final uzak değil, yeter ki biraz dikkatli olalım...

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2010/11 - Avrupa'da Hentbol Takımımız

Hiç yorum yok: