27 Şubat 2011 Pazar

Canınız Sağolsun... 28-28 (53-55)

Rakibin websitesinde, Almanya'da elde edilen skorun bir avantaj teşkil etmediğini ve İstanbul'daki atmosferin çetin olacağını bilmelerine rağmen üstüne basa basa favori oldukları yazıyordu bu maç öncesi. Sonuç olarak 27-25'in rövanşında 28-28'lik bir beraberlikle turu atlayan taraf TBV Lemgo oldu, doğru. Ancak bu iki maç sırasında yaşadıklarını da onlara sormak lazım aslında. Gerçekten düşündükleri gibi favori oldukları turu kolay mı geçmişler, yoksa turu kaybetme korkusu yaşamışlar mı?

Maça gidemedim ve izleyemedim. Gidenlerden çok iyi bir tribün yapıldığını duydum. Takım da tribünü utandırmazcasına o bilindik mücadelelerinden birini sergilemiş. İlk yarısı 11-15 biten maçın ikinci yarısında fark 5 sayıya kadar çıkmasına rağmen geri dönüşü başarmışız. Ancak bu geri dönüş turu geçmemize yetmemiş. Bu kupanın son şampiyonuna zor anlar yaşatmış ve bir nevi elimizden kaçırmışız.

Biz artık biliyoruz ki bu takım Türkiye'yi aştı. Bizim işimiz Avrupa'da kendi başarılarımızın üzerine çıkmak bundan sonra. EHF Kupası'nda 2.kez çeyrek finalin direğinden dönsek de, gelecek sezon Avrupa'da yine büyük zaferler yaşayacağımızı, oyuncularımızın ve teknik heyetimizin bizi tekrar mutlu edeceğini biliyoruz.

Hepinizin canı sağolsun... Sizlerle gurur duyuyoruz!

Şairler.org maç yazısı için tıklayın
Son Barikat BEŞİKTAŞ'ın maç fotoğrafları için tıklayın

Gol Dağılımı:
10 Gol: Ramazan Döne,
4 Gol: Oleksandr Kosyak, Tolga Özbahar
3 Gol: Oğuzhan Büyük
2 Gol: Gökhan Aksu, Ömer Ozan Arifoğlu
1 Gol: Bülent Erkol, Utku Ergüder, Viktor Ladyko

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2010/11 - Avrupa'da Hentbol Takımımız

Hiç yorum yok: