28 Ocak 2011 Cuma

TKBL 15.Hafta | Galatasaray - BEŞİKTAŞ

Galatasaray - BEŞİKTAŞ
Tarih: 29 Ocak 2011
Saat: 13:00
Salon: Abdi İpekçi
TV: GS Tv

Ligin başında aldığımız sürpriz yenilgiler ve istikrarsız performansımızın da etkisiyle şu an bulunduğumuz yere ulaşmamız 14 hafta aldı. 15.hafta maçları öncesinde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 4 puan gerisinde üçüncü durumdayız. Bu puan farkı da bundan sonraki 8 haftada hedefimizin ne olacağını gösteriyor bize. Bundan sonra hedef üçüncü, en kötü dördüncü olup çeyrek finalde evsahibi olma avantajını korumak olacak. Bu yüzden sıralamada hemen arkamızda bulunan Panküp Kayseri, Botaş, Tarsus Belediyesi gibi takımlara geçilmememiz lazım.

Galatasaray maçının sıralama ve maçın derbi olmasının yanısıra bir başka önemi daha var. O da rakibimize karşı ilk maçı Akatlar'da kaybetmiş olmamız. Olası bir Play-off eşleşmesine 1-0 yenik başlamamak açısından önemli bir maç bu maç. Her ne kadar bize göre daha derli toplu ve başarılı bir takım olsalar da, bu maçta sürpriz arayacağız biz.

İşimiz kolay değil ama çıkmadık candan ümit kesilmez misali şansımızı deneyeceğiz artık. Maçı GS TV naklen yayınlayacak bu arada. SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11 - Derbiler 2010/11

Hiç yorum yok: