8 Ocak 2011 Cumartesi

TBL 14.Hafta | Efes Pilsen - BEŞİKTAŞ

Efes Pilsen - BEŞİKTAŞ
Tarih: 8 Ocak 2011
Saat: 17:00
Salon: Sinan Erdem
TV: Spormax

Hafta başında bu maçın yanına 'yenilgi' yazmıştık kafalarda. Ancak haftaiçi yaşanan gelişmeler sonucunda bir umut doğdu. Yeni coach'lar her zaman takımlar üzerinde pozitif etki yapmıştır. Bir de buna son maçta oynatılmayan Chatman eklenince, insan az da olsa umutlanıyor.

Rakip de bu yıl zor günler geçiriyor ligde. Son iki normal sezonda toplam 5 mağlubiyet alan Efes Pilsen, bu sezon 13 maçta 4 mağlubiyet almış durumda. Sportif başarısızlığın üzerine dün gündeme bomba gibi düşen haberle 1 yıl içerisinde bir takım değişikliğe gidecekleri de belli oldu. Bu bizim lig tarihindeki son Efes 'Pilsen' deplasmanımız olacak aynı zamanda.

Bilet fiyatlarını görünce insanın üzülesi de gelmiyor açıkcası. BEŞİKTAŞ tribünü biletleri 45 TL. Sırf bu yüzden birçok BEŞİKTAŞlı, Efes Pilsen tarafından izleyecek maçı. Peki haklı oldukları bir konu gündemdeyken, bu tür saçmalıklarla insanları kendilerinden soğutmuyorlar mı? Fazlasıyla soğutuyorlar. İsterse Türk basketboluna yatırımın kralını yapsınlar, beni takımımdan ayırmak için cinlik yapıyorlarsa benim için zerre değerleri kalmaz.

Umudumuz az ama yeni bir başlangıç olacağı için de heyecanlıyız. Haydi rastgele... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11

Hiç yorum yok: