29 Aralık 2010 Çarşamba

TBL 12.Hafta | Tofaş - BEŞİKTAŞ

Tofaş - BEŞİKTAŞ
Tarih: 29 Aralık 2010
Saat: 17:00
Salon: Bursa Atatürk
TV: Spormax

4 maçlık güzel bir galibiyet serisi var. Takım oyun olarak kendini çok geliştirmemiş olsa da, üst sıralara doğru ilerliyoruz yavaş yavaş. Ancak bu kez de saha dışı olaylarla tadımız kaçıyor. Bu maç öncesi basında çıkan ve kulübün yalanladığı oyuncular idmana çıktılar-çıkmadılar mevzusu canımızı sıktı. Gerçek nedir, ne değildir bilinmez ama şu bir gerçek ki oyuncular idmana çıkmadılarsa dahi kimse bu duruma şaşırmaz. Senelerdir aynı film tekrar tekrar izliyoruz...

Bu maçın bir diğer önemi ise 5 Aralık'ta merdivenlerden yukarı kaçanların, o maç sonrası şehirlerinde ilk kez BEŞİKTAŞ'ı ağırlayacak olması. O olaylı maç sonrası nasıl bir cevap gelecek bakalım. Aynı kafada devam edip, 40 dakika boyunca küfür mü edecekler yoksa uslanmış bir şekilde sadece sahadaki rekabetin getirdiği ölçüde şehirlerinin takımlarını mı destekleyecekler göreceğiz. Ben ikincisine hiç ihtimal vermesem de, maç oynanmadan birşeyler yazıp çizmek yanlış olur.

Bu maçı da kayıpsız geçerek, haftasonu oynanacak zorlu derbi öncesi iyice havaya girmemiz umuduyla... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11

Hiç yorum yok: