21 Aralık 2010 Salı

Sensiz Geçecek Günlerin.... 1-1

İlk yarının son maçında hedef zirvedeki takımların kazandığı haftayı kayıpsız geçmekti. Puan farkını liderle 12, ikinci ile 7'de tutmaktı. Olmadı. Galatasaray ve Bursaspor maçlarını 6 puanla geçen takım, Eskişehirspor ve Gaziantepspor maçlarında 5 puan kaybederek derede boğuldu yine.

İlk yarı iyisiyle kötüsüyle bitti. Liderin 14 puan gerisinde kalmışken şampiyonluktan söz etmek ne kadar doğru olur bilinmez ancak işin kötüsü ikincilikte artık zora girdi. Gelecek sene de büyük ihtimalle Avrupa Ligi'nde mücadele eden bir takım olacağız.

Güzel şeyler yok değil miydi maçta peki? Vardı. Mesela yukarıdaki pankart. El emeği, göz nuru. Maç sabahı saat 4'te bitirilmiş. Antalya Kartalları'na teşekkür etmek lazım. Başka ne vardı güzel? Golü atanın Ali Kuçik olması ve onun o güzel gol sevinci. Çok yakıştı ona gol atmak. Ve son olarak Schuster'in inanç dolu açıklamaları. Bu saatten sonra bu tür açıklama yapmak delilik midir bilmem. Ancak açıklamanın bir kısmında gelecek sezona ile ilgili şeyler söyleniyordu ki o kısım muthişti işte...

İkinci yarı inşallah herşey istediğimiz gibi olur...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Gaziantepspor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

Hiç yorum yok: