25 Aralık 2010 Cumartesi

Melih'e Selam Yola Devam... 3-2

Bu sezon 2 farklı üstünlüğü yakaladığımız bir iki maçta gol yiyerek, kendimizi strese soktuğumuz gözükmüştü ancak bunu skor 3-0'ken Konya Torku Şekerspor'a karşı yaşamak bir değişik oldu. Hani biz alıştık rahat rahat maç kazanamamamıza ama dışarıdan tuhaf gözüküyorduru herhalde bu maçın 3-0'dan 3-2'ye gelişi ve ardından rakibin ciddi bir pozisyon kaçırması.

Fenerbahçe'nin 2'de 0 yaptığı, Trabzonspor ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada ilk etapta önemli olan 3 puandı neyse ki. Tatil öncesi son maçta, mücadeleye konsantre olmak ne kadar mümkün olabilir ki?

Quaresma'nın akıl almaz pası ve sonucunda Fink'in golü maçın en güzel anıydı. O tür bir pası ancak Quaresma verebilirdi, gol de ancak Fink'in atmasıyla bu kadar anlamlı olabilirdi.

Guti'nin oynaması ve gol atmasıyla ilgili çok şey yazıldı, çizildi. Ben de burada yazayım içimde kalmasın. ALDIN MI KAPAĞI MELİH GÜMÜŞBIÇAK?

Başladık şimdiden şafak saymaya... Sensiz geçecek günlerin...

Maç ile ilgili sayfalar: 2010/11 Türkiye Kupası'nda BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11 - Türkiye Kupası Tarihi I - Türkiye Kupası Tarihi II

Hiç yorum yok: