11 Aralık 2010 Cumartesi

Guti'yi Yedirmeyiz!...Guti, candır... 2-0

Maç sırasında ve sonrasında sinirli olduğum için yazmak istemedim. Yazsam sinirime yenik düşebilir ve göstermeyi istemeyeceğim tepkiler gösterebilirdim. Nitekim, düşündüğüm gibi oldu. Maç bitti, aradan 2-3 saat geçti ve bazı kendini bilmez basın mensuplarının çığırtkanlığıyla kendime geldim. Trafik kazası sonrası -haklı olarak- tepkileri ve dikkati üzerine çeken Guti'nin basına yem edilmesi için iyi bir fırsattı bu ve bunu sonuna kadar kullanacaklardı, belli. Bu durumda biz BEŞİKTAŞ taraftarının yapması gereken de Guti'ye destek olmak, onu kurda kuşa yem etmemekti.

Guti hatalı mıdır? Hatalıdır. Peki kırmızı kartı bilerek mi görmüştür? İşte bunun cevabı maç sırasında, o bilindik senaryo ilk akıllara geldiğinde 'evet' olabilir. Ancak mantıklı düşününce, sene başından beri birçok maçta bizi hırsına hayran bırakan Guti'nin böyle birşey yapmayacağını biliyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe deplasmanlarında gol sevincini deplasman tribünüyle paylaşan, Porto ve Trabzonspor deplasmanlarında seremonide ve maçın içinde deplasman tribününe dönen ve onlara selam gönderen, Rapid Wien deplasmanında gollerden sonra nasıl sevineceğini şaşıran Guti, Eskişehir'e deplasman yapan taraftara bu ihaneti yapmazdı ilk olarak. Sadece deplasman yapan taraftar açısından baksak bile elde kalıyor bu düşünce. Ki kendisinin sene başından beri gösterdiği hırs, mücadele ve performans da cabası.

Velhasıl, Guti bir hata yapmıştır. Trafik kazasıyla birlikte hatası ikiye çıkmıştır. Bu, akbabalara Guti'yi yeme şansı vermiştir. Ancak biz Guti'yi kimseye yedirmeyiz, bu da böyle bilinsin.

Maçın ilk yarısını izlemedim, ikinci yarısını keyifsiz izledim ve 2-0'dan sonra izlemeyi bıraktım. O yüzden maçla ilgili birşey yazamayacağım. Necip ve Holosko'nun sakatlıklarıyla sakatlardan mükemmel bir 11 kurabilecek hale geldik. Allah yardımcımız olsun...


SEN ŞAMPİYON OLMASAN DA,
KUPALARI ALMASAN DA,
ES-ES'E DE KOYMASAN DA,
SEVİYORUZ İŞTE, VAR MI DİYECEĞİN?

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Eskişehirspor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

Hiç yorum yok: