14 Aralık 2010 Salı

Eurocup 5.Hafta | Hemofarm Stada - BEŞİKTAŞ

Hemofarm Stada - BEŞİKTAŞ
Tarih: 14 Aralık 2010
Saat: 19:00
Salon: Millenium Center
TV: TRT Haber

Geçen hafta Eurocup'ta varolma mücadelesi vermiş ve 6 sayı farkla kazandığımız Asvel galibiyetiyle şansımızı devam ettirmiştik. Bu hafta ise kupadaki serüvenimizi iyice netleştireceğiz. Göttingen ile deplasmanda oynanan maçın tekrarlanacak olması nedeniyle hem Salı, hem Perşembe günü sahaya çıkacağız. Kolay kolay rastlanmayacak bir maç programı bizim açımızdan.

Hemofarm'ı Salı günü 4 sayı ve üzerinde bir farkla mağlup edersek grupta herşey karışacak ve oynayacağımız son 2 Göttingen karşılaşması belirleyici olacak. Hemofarm'a tekrar kaybetmemiz durumunda ise Göttingen'in olası Asvel galibiyetiyle kupaya veda edeceğiz. Bizim Hemofarm'a, Göttingen'in ise Asvel'e kaybetmesi durumunda ise Göttingen'i oynayacağımız 2 maçta da mağlup etmemiz gerekecek. Böylesine kritik bir noktadayız işte...

Antalya BŞB maçında oynamayan Iverson, bu iki maçta da takımda yerini alamayacak. Sakatlığı düşünülenden daha ciddiymiş. Hücumda tüm kontrol eskiden olduğu gibi Chatman'da olacak. Onun performansı da bizim lehimize belirleyici olacak.

İstanbul'da 16 sayıdan maçı vermeseydik, bu maç öncesi çok daha rahat olacaktık, orası kesin. Ancak geçmişe dönemeyeceğimize göre artık bu maçı düşünmeli ve mümkünse kazanmalıyız... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11 - Avrupa'da Erkek Basketbol Takımımız

Hiç yorum yok: