18 Aralık 2010 Cumartesi

17.Hafta | BEŞİKTAŞ - Gaziantepspor

BEŞİKTAŞ - Gaziantepspor
Tarih: 19 Aralık 2010
Saat: 19:00
Stad: Mardan Antalyaspor
Hakem: Halis Özkahya


Sürekli kazanan ve kazanmaya bu hafta da devam eden bir Trabzonspor var. Onların arkasında ise bu hafta kazanan Bursaspor, Fenerbahçe ve Kayserispor. Bu maçta da puan kaybedilirse liderle puan farkı 14 veya 15 olacak. O saatten sonra şampiyonluktan bahsetmek de çok zor olacak. Ancak bizim için şampiyonluk kadar olmasa da, bir de ikincilik yarışı var. Puan durumuna bakıldığında daha olası ve daha mantıklı bir hedef olarak göze çarpıyor ikincilik. Şampiyonlar Ligi'ne ulaşmanın zorlu yolu bu olsa da, en azından bu şansı değerlendirebilmek için ikinci olmak şart. Bu yüzden şampiyonluk kadar, ilk 2'ye girebilme hesapları da yapılmaya başlanmalı artık.

İlk yarıyı güzel kapatmak, ikinci yarıya az da olsa umutla çıkmak için kazanmamız şart. Maçın taraftarsız ve İstanbul dışında oynanacak olması can sıkıyor elbette. İşte bu yüzden adaletsizliklere cevap verebilmek adına da önem taşıyor bu maç... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım Pazar günü ligde 49.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 48 maçın 24'ünü biz, 10'unu Gaziantepspor kazandı, 14 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 75 gole, Gaziantepspor 41 gol ile cevap verdi.

* İki takım arasında ikinci kez bir maç İstanbul ve Gaziantep'in dışında oynanacak. 2004/05 sezonunda cezamız nedeniyle İnönü'de oynayamadığımız maç seyircili olarak İzmit'te oynanmış ve maçtan Gaziantepspor 3-4 galip ayrılmıştı.

* Bu sezon Pazar günü oynadığımız 7 lig maçının 5'ini kazandık, 1'inde berabere kaldık, 1'ini ise kaybettik. Attığımız 12 gole, rakiplerimiz 5 gol ile cevap verdi.

* Bu maçın hakemi Halis Özkahya'nın bu sezon yönettiği tek maçta rakibimizle berabere kaldık.
13.Hafta: BEŞİKTAŞ 2-2 Konyaspor

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Gaziantepspor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

Hiç yorum yok: