10 Kasım 2010 Çarşamba

TK 1.Grup Maçı | Gaziantep BŞB - BEŞİKTAŞ

Gaziantep BŞB - BEŞİKTAŞ
Tarih: 11 Kasım 2010
Saat: 20:00
Stad: Kamil Ocak
Hakem: İlker Meral

Ekim ayında oynadığımız ilk 4 maçı kaybetmiş, 5.maçımızda kupa mesaimize başlamıştık ve o maçı kazanarak Ekim'i boş geçmemiştik. Kasım ayına ise 2 beraberlikle girdik ve üçüncü maçımızda grup maçlarımıza başlıyoruz. Bakalım bu kez, Ekim ayındaki yenilgi serisine son verdiğimiz gibi, beraberlik serisine son verebilecek miyiz?

Hatırlanacağı üzere geçen sezon kupa defterini hüsranla kapatmıştık. Gruptan çıkamamak büyük bir hayalkırıklığı olmuştu. Bu kez hüsrana uğramamak için her maçı ciddiye almamız gerekiyor, ki Mersin İdman Yurdu'na 90 dakika boyunca gol atamadığımız maçın üzerinden sadece 2 hafta geçti.

Gaziantep BŞB'nin şu an için ligdeki form durumunun Mersin İdman Yurdu'ndan daha iyi olduğunu da düşünürsek, öyle rahat olunacak bir durum yok... Yine de maçın favorisi biziz tabii ki, ancak son 40-45 günde öyle maçlar oynadık ki, bu maça bile tereddütle bakacak hale geldik.

Gaziantep ve çevresindeki BEŞİKTAŞlılar için de güzel bir fırsat bu maç, yoksa Mayıs 2011'e kadar Gaziantep'te izlemeyeceklerdi BEŞİKTAŞ'ı...

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: 2010/11 Türkiye Kupası'nda BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11 - Türkiye Kupası Tarihi I - Türkiye Kupası Tarihi II

Hiç yorum yok: