27 Kasım 2010 Cumartesi

TBL 7.Hafta | BEŞİKTAŞ - Trabzonspor

BEŞİKTAŞ - Trabzonspor
Tarih: 27 Kasım 2010
Saat: 15:00
Salon: Akatlar Arena
TV: Spormax

Cumartesi günü oynayacağımız Trabzonspor maçı sıradan bir lig maçı değil. Bu maç, futbolda 30 küsür senedir devam eden rekabette açılacak yeni bir sayfa anlamı yaşıyor. Kulübümüz, basketbol tarihindeki ilk Trabzonspor karşılaşmasına çıkıyor.

Trabzonspor 3-4 yıllık gayretin sonunda her ne kadar 1.lige çıktıysa da, işlerin şu ana kadar iyi gittiğini söylemek onlar adına pek mümkün değil. 6 maçta 1 galibiyet alabildiler ve biraz da fikstür dezavantajı nedeniyle zor günler geçiriyorlar. Bizim de durumumuz iç açıcı değil maalesef diğer taraftan. Zor günler geçiren (bu haftanın özelliği bu herhalde) iki takımın mücadelesi olacak bu mücadele kısacası.

Cevher'in Almanya'ya gitmesini engelleyen sakatlığı, Chatman'ın Almanya'da etkisiz kalmasını sağlayan sakatlığı ve Bekir-Ogilvy ikilisinin yaşadığı sakatlıklar ne durumda bilemiyoruz. Eğer bu oyuncuların çoğu rotasyonda yerini alırsa, bizim kazanmaya daha yakın olacağımız kesin.

Banvit ve Fenerbahçe yenilgilerinden sonra bir süre Akatlar'da maç kaybetmememiz gerektiğinin de bilincindedir herhalde oyuncularımızda....SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11

Hiç yorum yok: