29 Kasım 2010 Pazartesi

Eurocup 3.Hafta | Asvel Basket - BEŞİKTAŞ

Asvel Basket - BEŞİKTAŞ
Tarih: 30 Kasım 2010
Saat: 21:30
Salon: Astroballe
TV: TRT Haber

Geçen hafta Göttingen'in resmi sitesi maç öncesi bize 'hoşgeldin' diyordu (her ne kadar uğurlamaları şaibeli olsa da), bu hafta ise Asvel'in sitesi Iverson fotoğrafıyla bize maçın 'kapalı gişe' oynanacağını duyuruyor, ki bu duyuruyu Cuma günü yapmışlar. Iverson ismi Fransa'da da yeri yerinden oynatmış gibi gözüküyor buradan bakınca.

Maça gelirsek, Göttingen maçıyla ilgili kararı beklediğimiz için karışık bir maç olacak açıkcası. O maçın itirazından olumlu bir karar çıkarsa, bu maçı 4-5 sayı farkla kaybetsek dahi şansımızı sürdürebiliriz grupta. Yeter ki, İstanbul'da atabileceğimiz kadar farkın altında bir fark yiyelim. İtirazdan olumsuz bir cevap çıkarsa ise bu maçı kaybetmemizle gruptan çıkma şansımızı mucizelere bırakırız. Bu yüzden çok ince bir çizgi var bu maçın bizim için ne anlama geldiği konusunda.

Trabzonspor'a dahi 22 hücum ribaundu veren bir takımın, atletik oyunculardan kurulu bir Fransız takımına karşı ribaund'larda üstünlük sağlayacağını düşünmek abes olur. Ne kadar az hücum ribaundu verirsek, şansımız o kadar artar diyelim son olarak.

Kazanarak İstanbul'a dönerek, Avrupa'da bu yılki siftahımızı yapmamız dileğiyle... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11 - Avrupa'da Erkek Basketbol Takımımız

Hiç yorum yok: