22 Kasım 2010 Pazartesi

Eurocup 2.Hafta | BC Göttingen - BEŞİKTAŞ

BC Göttingen - BEŞİKTAŞ
Tarih: 23 Kasım 2010
Saat: 20:30
Salon: Volkswagen Hall Braunschweig

Rakibimizin resmi sitesinin girişinde durum bu. Evlerinde oynayacakları 3 Eurocup maçı için ne kadar heyecanlı olduklarını az çok anlayabiliyorsunuz. 3 rakibin kendi dilinde 'hoşgeldin' yazmışlar ve 1 ay sonraki maçın reklamını bile şu an yapıyorlar. İlk maçta deplasmanda Asvel'i büyük bir sürpriz yaparak mağlup etmeleriyle umutları da yeşermiş ve bu kupayı daha da önemser hale gelmişlerdir muhakkak. Bu yüzden salondaki ortamın bizi zorlayabileceğini düşünüyorum. Bu arada ekran görüntüsünün sağ tarafında Almanca yazıldığı için anlamasak da, Allen Iverson ile ilgili birşeyler yazılmış olması da gözlerden kaçmıyor. Maçın Göttingen yerine, bir başka şehir olan Braunschweig'da oynanma sebebini ise bilmiyorum açıkcası.

Bizim açımızdan işler yolunda gitmiyor. Hemofarm'a 16 sayıdan maç vererek büyük bir avantajı teptik ve ardından bir derbi kaybettik. Takımda moraller büyük ihtimalle fazlasıyla bozuktur ve birşeyleri düzeltme stresine girmek işleri daha da zorlaştırabilir. Yarın ki maçta hasta olan Cevher'in oynamayacağını da belirtelim.

Normal şartlarda maçın favorisi biz olabilecekken, son zamanlardaki formsuzluğumuz ve rakibin sadece 1 hafta önce Asvel'i deplasmanda yenebilecek kadar iyi oynaması maçın zor geçeceğini düşündürtüyor. Bakalım oyuncularımızın alınan 2 yenilgi sonrası göstereceği reaksiyon ne olacak... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11 - Avrupa'da Erkek Basketbol Takımımız

Hiç yorum yok: