27 Kasım 2010 Cumartesi

Bir Seba Klasiği... Son 16'dayız!; 31-26

Bugün bir kez daha tarih yazıldı ve Seba'nın parkelerine gömülen rakipler arasına Zarya Kaspiya da yazıldı. 5 sakatla çıkılan bu maçın, uzun süre önde götürülüp kazanılması takımın ne denli bu maça konsantre olduğunun bir göstergesi. Oyuncular inanmış, imkanı olanlar basketbol-hentbol arasında seçim yapmış ve Seba'da yerini almış. Sonuç da oyuncularımızın özverili oyunuyla galibiyet olunca tadından yenmiyor tabii.

Artık son 16'dayız, yine Şubat ayında Avrupa Kupaları'ndaki mücadelemize devam ediyoruz, yine Avrupa heyecanını sezonun ikinci kısmına da taşıyoruz. Helal olsun hepinize...

Not: Maç ile ilgili ayrıntılı yazılar BEŞİKTAŞLI blogger arkadaşlardan geldikçe, bu yazının sonunda link verebiliriz, hepimiz de bilgilenmiş oluruz böylece...

Gol Dağılımı:
7 Gol: Viktor Ladyko
6 Gol: Tolga Özbahar
5 Gol: Bülent Erkol, Utku Ergüder
4 Gol: Oleksandr Kosyak
3 Gol: Valeri Parshkov
1 Gol: Oğuzhan Büyük

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2010/11 - Avrupa'da Hentbol Takımımız

2 yorum:

stalker dedi ki...

tribün desteği alıştığımız görüntünün dışındaydı ki basketbol maçıyla çakışmasından dolayı bu da. takım iyi ve rahat oynayınca tribün de kasmadı haliyle ama coşku eksikti biraz.

baştan sona 2-3 farkı koruyarak götürdük maçı. 2. yarı fark 4'ün altına inmedi yanılmıyorsam. hem de onca eksiğe rağmen.

maç sonunda viktor trt'ye "futbol takımımız gibi bizim de eksiğimiz, sakatımız çoktu ama biz beşiktaş'ız, çıkar oynarız" demiş. aynen öyle oldu. 5 sakatın arasında zeliç ve ramo gibi iki as oyuncu olmasına rağmen özellikle viktor ve yeni transfer tolga'nın müthiş oyunuyla rahat bitirdik. kaleci ibrahim de inanılmaz toplar çıkardı, hakkını yemeyelim. bir kez daha helal olsun hepsine.

Ömer dedi ki...

Viktor'un futbol takımıyla ilgili olması da güzelmiş :) Çok sağol abi bilgiler için, şimdi gol dağılımını buldum. Onu da ekleyelim yazıya, arşivde bulunsun.