24 Ekim 2010 Pazar

9.Hafta | Kayserispor - BEŞİKTAŞ

Kayserispor - BEŞİKTAŞ
Tarih: 25 Ekim 2010
Saat: 20:00
Stad: Kadir Has
Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu

FC Porto maçına nazaran daha az eksikle çıkacağımız bir maç olacak Kayserispor maçı. En azından yedek kulübümizde 4 oyuncudan fazlası olacağı kesin. Fatih Tekke ilk kez kadroda, Fink ve Onur da geçen hafta olduğu gibi kadrodalar. Sakatlığı geçen Holosko ve Guti kadroya girdi, ancak bu kez Nobre sakatlığı nedeniyle kadro dışı. Tabata da cezalı bilindiği üzere. Hakan ise teknik heyetin takdiriyle Kayseri deplasmanına götürülmedi.

Gelenler-gidenler-kadroya alınmayanlar şeklinde bakacak olursak son 2 maçtaki kadromuz üzerinde birkaç değişiklik olacağını göreceğiz. Guti'nin oynaması en büyük arzumuz. Bunun yanısıra Hakan'ın dinlendirilmesi gayet doğru bir tercih. Maçın bir bölümünde imkan olursa Fatih Tekke'yi yeni formasıyla görmekte güzel olur hani. Her ne kadar son dönemde fazlasıyla eleştirsem de, Holosko'nun da bu maçta oynamasını anlayışla karşılayabilirim. Kayserispor'un açık oynayacağını düşünürsek, açık alanda Holosko'dan faydalanabiliriz -tabii eğer şahsi oynayarak bizi sinir etmezse.-

Fenerbahçe ve Galatasaray birbirini yedi, Trabzonspor ve Bursaspor kazandı. Yenilirsek liderle puan farkı 10'a çıkacak. Mağlup olursak, ilk 3'le aramızdaki puan farkı da 7'ye çıkacak. Bu açıdan önemli bir virajdayız, artık 5-6 maçlık bir seri yakalamanın zamanı geldi ve bu seri için inşallah Sivasspor maçını beklemeyiz...

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım Pazartesi günü ligde 31.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 30 maçın 17'sini biz, 7'sini Kayserispor kazandı, 6 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 44 gole, Kayserispor 28 gol ile cevap verdi.

* Bundan önce Kayseri'de oynanan 15 lig maçının 5'ini biz, 6'sını Kayserispor kazandı, 4 maç ise beraberlik ile sona erdi. Kayseri'deki maçlarda bizim attığımız toplam 15 gole, Kayserispor 20 gol ile cevap verdi.

* Takımımız, Kayseri deplasmanında oynadığı son 4 lig maçının 3'ünde rakibine mağlup oldu. Geçen sezonki maçı ise 1-2 kazandık.

* Bu maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nun bu sezon yönettiği tek maçı galip bitirdik.
4.Hafta: BEŞİKTAŞ 4-0 Ankaragücü

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Kayserispor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

Hiç yorum yok: