16 Ekim 2010 Cumartesi

8.Hafta | BEŞİKTAŞ - Manisaspor

BEŞİKTAŞ - Manisaspor
Tarih: 16 Ekim 2010
Saat: 19:00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Barış Şimşek

Akılların ister istemez Porto maçında olacak olması, sakatlar nedeniyle eksiklerin fazlalığı ve Manisaspor'un son haftalarda yeniden yapılanması, bu maçı zorlaştıracak nedenler. Porto maçından sonra Kayseri deplasmanına gidecek olmamızın -ki Avrupa maçlarından sonra yaptığımız puan kayıpları ortada- ve lider Bursaspor'un puan kaybının bu maçı muhakkak kazanılması gereken maç kıvamına sokması da çabası.

Gönül, maçın başında bulunacak golle kontrolü ele geçirmek ve rahat bir maç çıkarmak ister, o ayrı. Ancak yukarıdaki sebeplerden dolayı kolay bir maç olacakmış gibi gözükmüyor.

Manisaspor'a genel olarak şansımzı tutsa da, rakibin son 3 maçından 2'sini kazandığını da unutmamak gerek. Milli aranın hemen öncesinde kaybetmeleri de bizim açımızdan iyi olmadı. Topladıkları 6 puandan sonra aldıkları o yenilgiyle yine küme düşme hattında kaldılar ve bu maç onlar için de çok önemli hale geldi.

Yine de favori olan biziz ve çim kalitesinin de gözle görülür şekilde düzeldiği İnönü'de, taraftarımızın desteğiyle bu maçı da bir kazaya uğramadan atlayacağız inşallah...

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım Cumartesi günü ligde 9.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 8 maçın 6'sını biz, 1'ini Manisaspor kazandı, 1 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 17 gole, Manisaspor 3 gol ile cevap verdi.

* Bundan önce İstanbul'da oynanan 4 lig maçının tamamını biz kazandık. İstanbul'daki maçlarda bizim attığımız toplam 13 gole, Manisaspor 3 gol ile cevap verdi.

* Manisaspor'a ligde yalnızca 2006/07 sezonunun 1.haftasındaki (6 Ağustos 2006) maçta 1-0 mağlup olduk.

* Bu maçın hakemi Barış Şimşek'in bu sezon yönettiği tek maçı galip bitirdi. Barış Şimşek geçen sezon ise 1 maçımızı yönetmişti.
1.Hafta: Bucaspor 0-1 BEŞİKTAŞ
2009/2010 - 28.Hafta: Ankaragücü 0-0 BEŞİKTAŞ

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Manisaspor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

1 yorum:

maestro dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.