31 Ekim 2010 Pazar

10.Hafta | BEŞİKTAŞ - Sivasspor

BEŞİKTAŞ - Sivasspor
Tarih: 31 Ekim 2010
Saat: 19:00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Tolga Özkalfa

Şu anki durumumuz, birçok açıdan geçen sezonki durumumuza benziyor. Geçen sezon, ASY'de Galatasaray, İnönü'de ise Kayserispor'a kaybettikten sonra 8 maçlık (1'i hükmen) galibiyet serisine başlamıştık. Galibiyetleri seriye bağladığımızda liderin 12 puan gerisindeydik (18-6), seri bittiğinde puan farkı 1'e düşmüştü (31-30). Bu sezon ise Trabzonspor-Manisaspor ve Kayserispor'a karşı üstüste yenilgiler aldık ve 10.hafta başlangıcı itibariyle liderin 10 puan gerisindeyiz.

Geçen sezonki 8 maçlık seri İnönü'de üstüste oynanan Denizlispor ve Kasımpaşa maçlarıyla başlamıştı. Gelecek 2 haftada ise Sivasspor ve Kasımpaşa'yı arka arkaya İnönü'de ağırlayacağız.

Bu kadar benzerlik çıkardık, inşallah şu seri kısmı da benzer de ilk yarı sonuna kadar zirveye yaklaşabiliriz. Sürprize ve İnönü'de puan kaybına tahammülün olmadığı bir durumdayız artık.

Sivasspor'u da küçümsememek lazım bu arada. Yeni bir teknik direktörle çıkış arayacaklar. Oyuncuların kendilerini yeni teknik direktöre göstermek isteyeceği maç olacak. İlk 9 haftadaki Sivasspor'dan daha mücadeleci bir rakip bulabiliriz. Bu yüzden golü maçın başında bulmak en iyisi tabii ki...

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım Pazar günü ligde 11.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 10 maçın 4'ünü biz, 3'ünü Sivasspor kazandı, 3 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 12 gole, Sivasspor 10 gol ile cevap verdi.

* İki takımın bundan önceki 10 karşılaşmasının hiç birinde evsahibi ekipler maç kazanamadı.

* Bundan önce İnönü'de oynanan 5 lig maçında biz hiç kazanamazken, Sivasspor 3 kez sahadan galip ayrıldı, 2 maç ise beraberlik ile sona erdi. İnönü'deki maçlarda bizim attığımız toplam 4 gole, Sivasspor 8 gol ile cevap verdi.

* Bu maçın hakemi Tolga Özkalfa'nın bu sezon yönettiği tek maçı galip bitirdik.
3.Hafta: Kardemir Karabükspor 1-4 BEŞİKTAŞ

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Sivasspor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

Hiç yorum yok: