28 Eylül 2010 Salı

Eurocup Ön Eleme 1.Maç | Deutsche Bank Skyliners - BEŞİKTAŞ

Deutsche Bank Skyliners - BEŞİKTAŞ
Tarih: 29 Eylül 2010
Saat: 20:00

Hazırlık maçlarımızı geçen sezonki kadar detaylı takip edemedim bu sezon. Belçika'dan 3'te 0'la dönüp, Samsun'da Türk Telekom International Cup 3'ü kazanarak geçirdik bu süreci. Arada Akatlar'da oynanan hazırlık maçları da oldu tabii. Ancak takımın şu anki durumunu ve yakın gelecekte neler yapabileceğimizi yarın öğrenmeye başlayacağız.

Seribaşı olarak girdiğimiz kura çekiminde geçen sezondan daha zor bir kura çektik. Ancak rakibimiz Deutsche Bank Skyliners'ın geçen sezonki kadar güçlü bir kadrosunun olmadığı ve şu anda iyi durumda olmadıkları da aşikar. En basitinden Süper Kupa maçında rakiplerinden yedikleri 27 sayılık (85-58) fark bir gösterge olabilir.

Bizim hazırlık sürecinde prestijli sayılabilecek bir kupa kazanmamız, rakibimizin ise yeni kadrosuyla ilgili sorunlar yaşaması yine de yarın ile ilgili kesin konuşabilmek için yeterli değil. Bu maçların telafisi yok, bu yüzden 80 dakikalık mücadelenin ilk dakikasından itibaren ciddi ve temkinli olmalıyız.

5-6 sayılık bir yenilgide dahi Akatlar'da geri dönüş yapabiliriz, ancak 5-6 sayının üzerindeki yenilgilerde strese girer, sıkıntı yaşarız...

Avantajlı bir skorla dönmek için SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11 - Avrupa'da Erkek Basketbol Takımımız

Hiç yorum yok: