28 Ağustos 2010 Cumartesi

3.Hafta | Kardemir Karabükspor - BEŞİKTAŞ

Kardemir Karabükspor - BEŞİKTAŞ
Tarih: 29 Ağustos 2010
Saat: 20:00
Stad: Necmettin Şeyhoğlu
Hakem: Tolga Özkalfa

Kardemir Karabükspor diyince 0-5'lik maç geliyor. Altı üstü 6 maç yapmışız zatn lig tarihinde. En farlı skor bu olunca, o kalmış aklımda. Maçın başında öne geçip, baştan sona rahat bir maç çıkarmıştık. Son 15 senede elde ettiğimiz en farklı deplasman galibiyetlerinden biri bu maç (Altay 2-8, Göztepe 0-6, Trabzonspor 0-5 diğer benim aklıma gelenler).

Süper Lige çıkışına sevindiğim bir takım Kardemir Karabükspor. 1998/1999 sezonunda bu ligde bulunmuş bir takımın çıkması hep o şehri hareketlendirir, hem de Süper Lig havasını solumamış insanları mutlu eder diye düşünüyordum. Gözlemlediğim kadarıyla gerek şehir, gerek taraftar bazında da fazlasıyla mütevaziler (Mesela aynısını Bucaspor için söyleyemeyiz). Umarım bu sezon oynayacağımız iki maçta hem sahada, hem tribünde herhangi bir tatsızlık yaşanmaz iki kulüp arasında ve biz bu tür olumlu düşüncelerle anarız senelerce Kardemir Karabükspor'u.

Maç hakkında söylenmesi gereken ilk şey oyundan önce skorun önemli oluşu. Avrupa Lig ve Süper Lig koşturmasının toplam 9.maçı olacak bu maç ve bu maç sonrası 2 haftalık bir ara başlayacak yine zorlu bir süreç öncesi. Dolayısıyla futbolcular Milli Takım kamplarına ayrılmadan oynanacak bu maçı öyle ya da böyle kazanmamız gerekiyor.

Çift ön libero ile çıkar, defansta basit hatalar yapmazsak ve işi ilk dakikadan itibaren sıkı tutarsak bir şekilde usta oyuncularımız sayesinde golü buluruz. Sonucu, puan çıkartıp çıkartmayacağımızı ise defansımızın performansı belirler.

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım lig tarihinde bugüne kadar 6 kez karşılaştı. 4 maçı biz, 1 maçı Kardemir Karabükspor kazandı, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Atılan gol sayıları 14-5 lehimize.

* Karabük'te oynanan 3 maçın 2'sini biz, 1'ini Kardemir Karabükspor kazandı. Atılan gol sayılarında 8-3 üstün taraf olan biziz.

* Karabük'te oynanan son maçın tarihi 1 Mayıs 1999.

* Bu maçın hakemi Tolga Özkalfa'nın geçen sezon yönettiği 3 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldık.
1.Hafta: İstanbul BŞB 1-1 BEŞİKTAŞ
10.Hafta: Eskişehirspor 0-1 BEŞİKTAŞ
17.Hafta: BEŞİKTAŞ 2-3 Bursaspor

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Kardemir Karabükspor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

Hiç yorum yok: