29 Temmuz 2010 Perşembe

Voleybol'da 4 Transfer!

Bu sezon biraz geç kalmıştık transferler için. Ezeli rakiplerimizden Fenerbahçe yaklaşık 1 ay önce transferi bitirdi. Galatasaray ara ara transfer yapmasına rağmen baya yol katetti. Biz yabancı oyuncularımızı belirlemekte dahi çok geç kaldık, ki bunun bir de yerli piyasası var.

Neyse, zararın neresinden dönersek kar'dır diyelim. Sonuçta Voleybol şubemizdeki yetkili kişiler transferleri bir an önce yapmak isterdi ama muhtemelen bütçe ayarlamaları imkan vermiyordu.

Transferlerimizin 3'ü yabancı, 1'i yerli. 4 oyuncu'dan 2'si Erkek 2'si Bayan Takımımıza.

Sinem Barut (fotoda solda): Geçen sezon Ankaragücü'nde oynadı, orta oyuncu olarak görev yapıyor, 1986 doğumlu.
Olga Savenchuk (fotoda ortada): Ukraynalı oyuncu geçen sezon -bu nasıl takım ismi yahu :)- Severodonchanka Severodonec takımında oynadı, 1988 doğumlu ve pasör çaprazı olarak görev yapacak takımımızda.

Leonardo Caldeira (fotoda): Olympiakos'tan transfer ettiğimiz Leanardo Brezilyalı ve 1982 doğumlu.
Cala Gerardo: Küba asıllı Abd'li oyuncuyu Iraklis'ten almışız. 2.05 boyunda ve 1984 doğumlu. Calderia gibi Gerardo da smaçör pozisyonunda oynuyor.

Erkek Takımımız, bu iki transferinden önce Milli Piyango'dan Şevki Pehlivanoğlu ile anlaşmıştı. Böylece geçen sezonki kadrosundaki birçok oyuncuyu takımda tutan Takımımız, 3 transfer yapmış oldu.

Bayan Takımımız ise büyük bir değişimin içinde ve yapılan bu iki transferle takımdaki sözleşmeli oyuncu sayısı 6'ya yükseldi. Dolayısıyla Bayan Takımımız'a birçok yeni oyuncunun daha katılması bekleniyor...

Hiç yorum yok: