31 Temmuz 2010 Cumartesi

Ah be Sarı Fırtına...

Ben mi çok ince düşünüyorum ve abartıyorum yoksa Sarı Fırtına mı yanlış yapmış bilemiyorum. Ancak paylaşacağım haberi dün duymama rağmen hala benimseyemedim bu olayı. Galatasaray dergisi futbolculuk hayatından önce Galatasaraylı olduğu için 'Sarı Fırtına' Metin Tekin ile röportaj yapıyor ve Sarı Fırtına da bunu kabul ediyor. Bu nedenle bir şekilde bizim efsane kadromuzda bulunan, bu sebeple gönlümüzde her daim yer verdiğimiz Metin Tekin'in ismi Galatasaray ile anılıyor, sarı kırmızı sayfalarda yazılıp çiziliyor.

Elbette ki bu röportaj Metin Tekin'e duyduğumuz saygı ve sevgiyi azaltmaz. Ancak ben Sarı Fırtına'nın burada yanlış bir karar verdiğini düşünüyorum... Belki de dediğim gibi ben abartıyorum.

Not: Burada ezeli rakiplerimizle ilgili herhangi birşeyin reklamını yapmak en son isteyeceğim şeydir. Biliyorum dergilerinin az çok reklamını yapmış gibi oldum. Bu durumdan da memnun olmadığımı belirteyim. Ah Sarı Fırtına ah :)

5 yorum:

maf dedi ki...

kendisinin babasından dolayı gençliğinde gsli olduğu bilinen bi gerçek zaten.daha sonra benim beşiktaşlılığım babamı bile beşiktaşlı yaptım diyebilmiştir, önemli olan budur.

m.tekin'in gs dergisine röportaj vermesi bizi ya da onu küçültmez, aksine yüceltir.

ben bizimkiler gsli bi oyuncuyla röportaj yaprığını düşünemiyorum.yakarım o dergiyi :)

stalker dedi ki...

yorum yazacaktım ama maf halletmiş o işi :)

metin, "beşiktaşlı olunur"un en güzel örneklerinden biri. söyledikleri, yaptıkları, karakteri her şeyi ortada... gerisini "metin aslında iyi bir gslidir" diye sunmaya çalışan ezikler düşünsün.

Şairler Parkı dedi ki...

Maf'ın dediğine katılıyorum. Bu röportaj Metin'i daha da yüceltmiştir. Kendisine gelen bu ricayı kıracak bir adam değildir Metin.

Burda ayıp olan derginin kendisinden eski Galatasaraylı diye bahsetmesidir. Adım gibi de eminim röportaj yayınlandıktan sonra görmüştür bu ibareyi Metin Tekin.

Beşiktaş efsanesi ve Beşiktaşlı Metin'dir. İstedikleri kadar eskiden, gençliğinde gak guk açıklamaları yapsınlar. Buna en güzel yanıtı yine Metin verecektir.

Zaten Beşiktaş'ı ağzına aldığı her an gözlerinin içinden, kelimelerinden anlamak mümkündür Beşiktaş sevgisini.

Ege

Ömer dedi ki...

Efsaneliğine, karakterine ve formamız için yaptıklarına bir gram lafı olamaz kimsenin tabii ki. Ve tabii ki ne bizi, ne kendisini küçültür. Bu bağlamda hepinize katılıyorum ayrı ayrı.

Ben sadece nedense benimseyemedim bu röportajın GS dergisi'nde yer alacak olmasını. :) Kafamda hiç bir şekilde GS ile Metin'i yanyana koyamadığım için herhalde.

Adsız dedi ki...

hoş olmamış.