16 Temmuz 2010 Cuma

36 Şut 26 Korner 3 Gol

Maçın ilk 25 dakikası ile son 20 dakikasını izleyebilmeme rağmen birşeyler kaçırmadım sanırım. Gollerin hepsini ve kaçan penaltıyı anı anına izleme imkanım oldu. İlk yarı - ikinci yarı diye bir ayrım da yapılamaz zaten bu maç için. 90 dakika boyunca top bizdeydi, biz de rakip alanda.

Şu yukarıdaki tabloyu görmeyeli yıllar olmuştur herhalde, ki zaten az görülebilecek istatistiklerden biri. Tabii bu 26 kornere karşılık elde ne var derseniz, birşey yok. Umarım Schuster bu tabloyu göz önüne alır. Yıllardır iki elin parmaklarını geçmez herhalde kornerden bulduğumuz goller. Geçen sezon bolca yaşadık bu sorunu, bu sezonun başında umarım gerekli önlemler alınır.

Nihat'ın 2 gol atması ve taraftarın gollerden hemen sonra ona destek çıkması güzeldi. Quaresma'nın penaltısından sonra kendisine destek verilmesinin yanısıra diğer oyuncuların es geçilmemesi de güzeldi. Maç sonu Vikingur'lu oyuncular taraftarımızı, taraftarımız da onları alkışlamış sanırım. Bu da bize yakışacak türden güzel bir jest olmuş.

Sonuç olarak farklı ve güzel bir galibiyet aldık. Rövanşta da kazanarak bir üst tura çıkmamız dileğiyle. Şimdi gözler yarın çekilecek 3.ön eleme kurasında...

Maç ile ilgili sayfalar: Avrupa'da BEŞİKTAŞ I (İstatistikler) - Avrupa'da BEŞİKTAŞ II (Yıllara göre maç dağılımı) - 2010/2011 Avrupa Ligi - 2010/11 İstatistikler

Hiç yorum yok: