9 Mayıs 2010 Pazar

TBL Play-off YF 1.Maç | Efes Pilsen - BEŞİKTAŞ

Efes Pilsen - BEŞİKTAŞ
Tarih: 9 Mayıs 2010
Saat: 15:00
Salon: Ayhan Şahenk
TV: Spormax
Biz binbir maddi sorunla ve oyuncuların kişisel sorunlarıyla uğraşırken, Efes Pilsen'in en büyük derdi Euroleague sonrası hangi yabancı oyuncusunu takımdan göndereceğiydi. Bir de haftaiçlerinde hangi ülkelerde hazırlık maçları oynayacaklarını kararlaştırmakta sıkıntı çekmiş olabilirler. Hal böyle olunca tabii ki favori onlar oluyor bu seride. Ki seriye de 1-0 önde başlayacaklar zaten.

Bizim takımda ise bu seri boyunca gelinebilecek en iyi noktaya gelmenin rahatlığı olmalı. Bundan sonra kazanılacak her galibiyet herkesin gözünde 'ekstra'. O yüzden strese girmeden, maçın ve atmosferin zevkini çıkararak oynamak lazım biraz da.

Taraftarın ise bu tur boyunca takıma fazlasıyla destek olması lazım. Bu takım desteği hakeden bir takım çünkü. Gelinebilecek en iyi noktaya gelen ve bunu yaparken taraftarın değer verdiği şeylere sahip çıkan, karakter sahibi bir takım.

Ancak taraftarın destek vermesi de kolay olmayacak bu seri boyunca. Zira Efes Pilsen kulübü bu maçın biletlerini satışa çıkarmadı ve Pazar günü salon çevresinde yaşanabilecekleri kimse kestiremiyor. Biletlerin en az 20 TL olması, sayılı taraftarın içeri alınması gibi iğrenç stratejileri görmemiz mümkün. Efes Pilsen'in bunu daha önce defalarca yaptığına şahit olduk çünkü.

Umarım taraftarımız salona rahatça ulaşır, rahatça maçını izler ve bu değerli oyuncuları dilediğince destekler. SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol Lig ve Play-off Tarihimiz - Basketbol 2009/10

Hiç yorum yok: