4 Mayıs 2010 Salı

TBL Play-off ÇF 3.Maç | Türk Telekom - BEŞİKTAŞ

Türk Telekom - BEŞİKTAŞ
Tarih: 4 Mayıs 2010
Saat: 19:00
Salon: Ankara Atatürk
TV: Spormax
Gelinen nokta itibariyle yarı final sadece 1 galibiyet uzaklıkta ve o hedefe ulaşmak için elimizde 2 şans ve bir de saha avantajı var. En önemlisi, Salı günü sahaya çıktığımızda kaybetme korkumuz olmayacak. Kaybetsek dahi saha avantajına sahip olduğumuz aklımızın bir köşesinde olacak.

Hakemlerin 2.maçın sonlarına doğru verdikleri kararlar art niyetli olduklarının ispatıdır. Hatta bu hakemlerin çaldıkları faullerle bizim rotasyonumuzu daralttıkları ve oyun stratejimizi direkt etkiledikleri de doğru (mesela iki maçtır Likholitov'a çalınan basit fauller ve faul problemine girmesi). Ancak buradan bu seriyi vermek yok artık. Bir kez daha yenmemiz gerekiyor hem rakibi, hem hakemleri.

Likholitov'a iki maçtır çalınan kolay faullere bir çözüm bulabilirsek ve onu kullanıp Telekom pota altında daha etkili olabilirsek, Engin biraz daha sorumluluk alıp normal sezonun sonuna doğru oynadığı oyuna yaklaşırsa ve Cevher-Newley ikilisi son maçta verdikleri katkıya yakın bir katkı verirlerse, Salı günü bu seriye son noktayı koyabiliriz...

Bu sezon Ankara'da iki kez yüzümüz güldü.
Bir üçüncüsü için SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol Lig ve Play-off Tarihimiz - Basketbol 2009/10

Hiç yorum yok: