16 Nisan 2010 Cuma

TBL 28.Hafta | Galatasaray - BEŞİKTAŞ

Galatasaray - BEŞİKTAŞ
Tarih: 17 Nisan 2010
Saat: 12:45
Salon: Abdi İpekçi
TV: Spormax
Yazılabilecek çok şey kalmadı bu maç için benim nazarımda. Takımı ve takımın geleceğini umursamayan bir yönetim varken, oyuncular ve teknik kadro sabahtan akşama savaşsa ve maç kazansa ne olur? Takımın en faydalı oyuncularından birinin bir anda takımdan ayrıldığı, kalanların kulüpteki alacaklarını alıp alamayacakları belli olmadığı bir ortamda nasıl başarı bekleyebiliriz ki bu oyunculardan?

Son 4-5 sezondur devam eden yalanlar ve rezilliklere kim dur diyecek? Biri de çıkıp siz ne yapıyorsunuz kardeşim, rezil ettiniz koskoca BEŞİKTAŞ'ı demiyor ki. BEŞİKTAŞ'ı babasının çiftliği gören bir zihniyetle nereye kadar gidilebilir ki?

Size inat, ben sevdama sahip çıkacağım ama. Size inat Cumartesi sabah yaşadığım şehirde güneş doğmamışken kalkıp maçı izleyeceğim, size inat Play-off'ta o sizin terkettiğiniz takıma sahip çıkacağım. Size inat her branşta sonuna kadar takip edip, kollayabildiğim kadar kollayacağım sevdamı.

Her rezilliğe ve sana bu rezillikleri yaşatanlara inat SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - Derbiler 2009/10 - Galatasaray 111-94 BEŞİKTAŞ 2008/09 - 13.Hafta // BEŞİKTAŞ 87-96 Galatasaray

Hiç yorum yok: