19 Nisan 2010 Pazartesi

Süper Kupa'dan Bu Yana Herşey Aynı; 1-0

Bugün kü maçtan önce bu sezon onunla çıktığımız 3 maçı da kaybettiğimiz, bu 3 maçtan biri olan Kasımpaşa maçında Ernst ve Ferrari'yi oyundan atan ve Sivok'u cezalı duruma düşürten ancak Eskişehirspor deplasmanında hesabını çarşıya uydurtmadığımız Hüseyin Göçek, bu maç öncesi de istemediğimiz ve bunu açık açık beyan ettiğimiz hakemlerden biriydi. Peki Federasyon ne yaptı? Körün gözüne çomak sokarcasına bu hakemi atadı maça.

2 sezon önce Higuain'in verilmeyen golüyle Kadıköy'deki yenilmezlik serisi bozulmuş, geçen sezon Cisse'ye kolayca çıkan kartların aynısı Çatladıkapıspor'la oynasa rakibine çıkmayacak BEŞİKTAŞ, bugün de kıtır kıtır doğrandı.

Lugano'nun topu alıp eliyle eve götürmesi, Bilica'nın eşeleme işlemi dışında Toraman'ı saçından çekmesi, Emre'nin ve Gökhan'ın bileğe müdaheleleri görülmedi. Süper Kupa maçında da 5.dakikada Bilica'nın Yusuf'a yaptığı, Deivid'in bariz elle oynaması görülmemişti. İşin kötüsü, biz bu tip kararlara alıştık. Artık yadırgamıyoruz bile.

Takımı, mücadeleyi, kadro seçiminı bu tür şerefsizliklerden sonra konuşma hevesi de kalmıyor insanın. Ki zaten yenilgiye rağmen hiçbir oyuncumuza kızgın değilim. Canları sağolsun, özellikle penaltıyı kaçıran Bobo'nun. Umarım gelecek hafta hepsi tribünlere çağrılır ve bağırlara basılır.

BEŞİKTAŞ SANA YEMİN OLSUN, BİTMEYECEK SEVDAN MEZARIMDA BİLE!

Derbiler 2009/10 - BEŞİKTAŞ vs Fenerbahçe - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10

Hiç yorum yok: