25 Nisan 2010 Pazar

Bayan Basketbolcularımızdan Bu Kadar.. 58-74

Çok iyi başladığımız, ilk periyotta bir ara 25-12 öne dahi geçtiğimiz bir maçı 16 sayı farkla, 58-74, kaybedip sezonu kapamak gerçekten çok acı. Sezon başından beri yerli oyuncu rotasyonumuzun kötü olduğunu görüyorduk, arada bundan bahsediyorduk ancak yönetimin umrunda olmadığı için bir çözüm üretilemedi tabii. Sonuç, üst üste ikinci kez çeyrek finalde sezonu kapatan bir BEŞİKTAŞ.

Kadromuzun yetersizliğine rağmen bugün 3 periyot karşı koyabildik rakibe. Ancak 46-47 yenik girdiğimiz son periyotun başında rakibin yakaladığı 4-15'lik seri maçın kopmasına neden oldu. Zellous ve Sales bilindik katkılarını verdiler. Santos biraz durgun gözükse de çift haneli sayılara ulaştı. Ancak bu 3'lünün dışındaki oyuncuların skora katkısı sadece 13 sayı olunca, yenilgi kaçınılmaz oldu.

Ligde çeyrek final, kupada yarı final, Avrupa Kupaları'nda son 32 ulaşılan noktalar. Gelecek sezon daha iyi olur diye ummaktan başka yapacak birşey yok. Ancak bu dileğe inanası da gelmiyor insanın bu yönetim anlayışı yüzünden.

Tüm sezon boyunca elinden geleni yapan, maddi zorluklara rağmen takımı terketmeyen yerli-yabancı, oyuncu-teknik heyet farketmeksizin herkese teşekkürler...

İstatistikler
Nykesha Sales 18 sayı 9 ribaund 1 asist
Shavonte Sade Zellous 17 sayı 4 ribaund 5 asist
Kelly Santos 10 sayı 6 ribaund 2 asist
Naile İvegin 6 sayı 1 ribaund
Esra Erden 3 sayı 3 ribaund 2 asist
Melek Bilge 2 sayı
Lucie Melek Bouthors 2 sayı
Tuğba Taşcı 0 sayı 1 ribaund 2 asist
Ayşe Çora 0 sayı 1 ribaund 1 asist
Gergena Branzova 0 sayı
Nazlı Güler 0 sayı

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10

Hiç yorum yok: