25 Nisan 2010 Pazar

Avrupa Kupası'na Bir Adım Kaldı... 74-57

Geçen sezon ki başarımız olan üçüncülüğü geçebilmek için yarı finalden galip ayrılmamız gerekiyordu. Ancak işimiz kolay değildi çünkü rakibimiz kendi grubunu 3'te 3'le lider bitirmişti. Boş bir takım olmadıkları ilk turda elde ettikleri sonuçlardan belliydi.

İlk periyot 17-15, ilk yarı ise 36-26 üstünlüğümüzle geçildikten sonra üçüncü periyotta bir nebze olsun duraksadık. Bu duraksamaya rağmen son periyota 50-46 önde girdik. Son periyotun başında yakalanan 13-4'lük seri ise maçı bize getirmeye yetti. Bu seri sonunda son 5 dakikaya 63-50 önde giren Takımımız, farkı gittikçe arttırarak maçtan 74-57 galip ayrıldı ve finale yükseldi.

Artık Avrupa Kupası'na sadece bir adım kaldı. Rakip ise oldukça tanıdık. İlk turda 58-54 mağlup olduğumuz Fransız temsilcisi CS Meaux. İlk maçta elimizden kılpayı kaçmışlardı ancak Pazar günü bir kaçışları olmayacak inşallah.

TSİ 14:00'te başlayacak karşılaşmayı kazanırsak, ilk Avrupa Kupamıza ulaşacağız. Zafere çok yakınız, sadece bir adım uzaklıktayız ve hem oyuncularımıza, hem teknik heyetimize güvenimiz sonsuz.

AVRUPA ŞAMİYONLUĞU İÇİN SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Hiç yorum yok: