9 Nisan 2010 Cuma

29.Hafta | BEŞİKTAŞ - Trabzonspor

BEŞİKTAŞ - Trabzonspor
Tarih: 10 Nisan 2010
Saat: 19:00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Bünyamin Gezer
Bu maçta elde edeceğimiz sonuca göre ciddi şekilde belirlenecek sezonun geri kalanı. 3 ihtimalli maçtan, 2'si yaramayacak bize kesinlikle. Kazanmaktan başka çaremiz gerçekten yok. Kazanırsak, Kadıköy'de herşey olabilir. Kazanamazsak ise gelecek hafta da bu moral bozukluğu ile yeni bir darbe alır ve bırakın şampiyonluğu, ikincilikten dahi uzaklaşabiliriz.

Rakibin bu maçtan hemen sonra kupa maçının olması bir avantaj. Ancak ligle ilgili kafalarının rahat oluşu da bir dezavantaj. Bursaspor'dan puan alan, Galatasaray'ı yenen Trabzonspor, kalan maçlarda biz ve Fenerbahçe'ye de darbeler vurup gereksiz polemikleri engellemek isteyecektir.

Ramazan, Nihat, Tabata, Tello ve Ferrari eksik. Ayrıca İbrahim Toraman, Fink ve Ernst ceza sınırında. Kart gördükleri takdirde Kadıköy'de oynayamayacaklar. Bu eksikliklere rağmen son şansımızı iyi kullanıp Kadıköy'e iddialı şekilde gidebiliriz inşallah.

Bu arada Bobo vs Trabzonspor yazısını da hatırlatmanın tam sırası sanki.

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Trabzonspor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10 - 12.hafta / Trabzonspor 0-2 BEŞİKTAŞ

Hiç yorum yok: