6 Mart 2010 Cumartesi

TBL 21.Hafta | BEŞİKTAŞ - Aliağa Petkim

BEŞİKTAŞ - Aliağa Petkim
Tarih: 7 Mart 2010
Saat: 16:00
Salon: Akatlar Arena
TV: Skytürk
Sezonun ilk yarısında beklenmedik bir yenilgi almıştık Aliağa Petkim'e karşı. Geçen sezon da Akatlar'da kaybetmiştik. Zaten 2 yıldır TBL'deler ve 1-2 üstünlükleri söz konusu galibiyetlerde. Ve şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Pazar günkü maçta hiç kolay olmayacak.

Chatman'ın takımla ilişkisinin kesilmesinden sonra takıma katılan Perry'i ilk kez Akatlar'da formamız altında izleyeceğimiz bu maçta bu sefer de Lonny Baxter'dan yoksun olacağız. Efes Pilsen maçındaki hakeme küfürlü itirazlarından dolayı 3 maç ceza aldı. Federasyon nezdinde Baxter'ın küfürleri, Telekom ile deplasmanda oynadığımız maçta çıkan olaylardan çok daha vahim yani.

Baxter'dan başka eksiğimiz var mı bilmiyorum. En son Fletcher sakattı mesela. Maça ilk 5'te başlayacak Fedor Likholitov'dan beklediğimiz katkıyı alamazsak işimiz oldukça zorlaşacak, bu bir gerçek. Ayrıca rakibin skor yükünü çeken Abd'lileri de korkutmuyor değil. Hosley başta olmak üzere topla oynamayı ve şut çekmeyi seven bu adamlar genelde bizim maçlarda fazlasıyla coşuyorlar.

Maçtaki en büyük avantaj ise rakibin bizim istediğimiz cinsten basketbol oynaması. Hızlı basketbola Perry ne kadar yatkın tam kestiremesek de, bu stille oynadığımız maçları kolay kolay kaybetmeyiz sanırım.

Zor bir maç olacak kısacası. Kazanmak, ilk 4 içerisinde kalıp ardından ilk 3 için mücadeleye devam etmek anlamında önemli... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - BEŞİKTAŞ 73-76 Aliağa Petkim 2008/09 - 6.Hafta // Aliağa Petkim 97-88 BEŞİKTAŞ

Hiç yorum yok: