16 Mart 2010 Salı

Karambol'den Çıkan 3 Puan; 0-1

Maça başlarken kadro ile ilgili tek çekincem İbrahim Kaş'ın sahada yer almasıydı. Kendisini iyi bir yedekten fazlası olarak görmediğim için cezası bitince ilk 11'e dönmesini, ilk 11'e dönerken kestiği isimlerden birinin Rıdvan olmasını ve onun girişiyle Necip'in kenara gönderilmesini anlayamıyorum. Maç sonunda tüm bunlara kendisi yerine neden Üzülmez çıktı da, Kaş 90 dakika kaldı sorusu da eklendi tabii.

Değişikliklerle ilgili çok yanlış yapıldığını söylemek için kahin olmaya gerek yok zaten. İkinci yarı sanki karşımızda Manchester United varmışcasına (ki orada bile bu kadar full defans yapmadık) ileri çıkmayı hiç düşün(e)medik. Topu ileri taşıyacak adamlar sezonun en kötü oyununu oynayan Fink ve topu oyuna sokmasıyla değil, kesiciliği nedeniyle orada forma giyen Toraman olunca bu tablo normal tabii. Teknik direktör olsam en geç 55.dakikada yapacağım değişiklikleri Mustafa Denizli 80.dakikada yaptı, hem de bir farkla. Ernst-Fink değişikliği tamamdı ama Kaş-Necip değişikliği yerine Üzülmez oyundan çıktı.

Holosko son maçlara göre gayretliydi bugün. Golü de tam Nobre'lik bir goldü. Karambolde tuhaf bir gol oldu. Bobo son iki maçtır kaçırdıklarına bir yenisini ekledi. O pozisyonda 0-2 olsa çok rahatlayacaktık. Bu arada gözlerden kaçmadı, Ekrem biraz dikkatli olsa kafa ile de gol atacaktı. :) Rüştü yine iyiydi. Üzülmez-Sivok-Ferrari bildiğimiz gibi. Fink yukarıda yazdığımız gibi sezonun en kötü oyununu oynadı. Toraman kesicilikte iyiydi ama topu bir türlü dağıtamadı, ki ondan beklediğimiz asıl şey bu değil. Tello da sürekli ince düşündü, oyunu zaman zaman başarıyla açtı, uzun yan topları hoşuma da gitti ama genel olarak etkisizdi.

Sonuç olarak futboldan katiyen memnun kalınamayacak bir maçı geride bıraktık. Öyle ya da böyle kazanmak güzel. Sessiz ve derinden hedefe doğru ilerliyoruz. Eksik maçımızla birlikte 23.hafta sonunda beşinci olan biz, 25.hafta sonunda üçüncülüğe sıçradık. Ve umarım bu maçın bitiş düdüğünden takriben 93-94 saat sonra başlayacak Kasımpaşa maçıyla serimizi devam edip, daha da yukarı çıkacağız...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Denizlispor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10

Hiç yorum yok: